Uvjeti Korištenja

Home » Uvjeti Korištenja

Uvjeti korištenja za web stranicu Kladionica.hr:

Pristup i Prihva─çanje Uvjeta

Korištenjem web stranice Kladionica.hr, korisnici prihvaćaju uvjete korištenja. Kladionica.hr nije odgovorna za bilo kakvu štetu ili gubitke koji mogu proizaći iz korištenja ili zloupotrebe informacija na web stranici.

Ograni─Źenje Pristupa Maloljetnicima

Web stranica Kladionica.hr namijenjena je osobama starijim od 18 godina. Pristup maloljetnicima nije dopu┼íten. Korisnici su odgovorni za provjeru zakonitosti sudjelovanja u kla─Ĺenju u svojoj jurisdikciji.

Zaštita Privatnosti

Sve informacije koje korisnici podijele putem web stranice Kladionica.hr štite se u skladu s našom Politikom Privatnosti. Korištenjem web stranice, korisnici pristaju na obradu svojih osobnih podataka u skladu s navedenom politikom.

Odbijanje Jamstava i Ograni─Źenje Odgovornosti

Kladionica.hr ne jam─Źi to─Źnost, potpunost ili pouzdanost informacija na web stranici. Kori┼ítenjem web stranice, korisnici prihva─çaju mogu─çe rizike i odri─Źu se prava na bilo kakve potra┼żnje ili zahtjeve prema Kladionica.hr u vezi s kori┼ítenjem web stranice.

Promjene Uvjeta Korištenja

Kladionica.hr zadr┼żava pravo izmjene uvjeta kori┼ítenja u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Korisnici su odgovorni za redovito provjeravanje uvjeta kori┼ítenja radi informiranja o eventualnim promjenama. Nastavak kori┼ítenja web stranice nakon izmjene uvjeta smatrat ─çe se prihva─çanjem novih uvjeta.

Kontakt

Za sva pitanja ili pritu┼żbe u vezi s kori┼ítenjem web stranice, korisnici se mogu obratiti putem kontakt obrasca na web stranici Kladionica.hr. Na┼í tim bit ─çe vam na raspolaganju za sve potrebne informacije ili pomo─ç.

Vaša ocjena
┬ę Copyright 2024 Kladionica.hr sva prava pridr┼żana. 18+