Bonusi

Home » Bonusi

100% bonus na prvi depozit za nove korisnike + 333 free spinova

Bonus bez depozita za vjerne igrače svakog ponedjeljka!

100% bonus na prvi depozit za nove korisnike + 200 free spinova

Bonusi online kladionica u Hrvatskoj: Sve na jednom mjestu

Nema sumnje, Internet je preporodio svijet klađenja. Sada svoje listiće možete uplatiti bilo kad i bilo gdje pa i gledati na mobitelu besplatne prijenose. A s online igrom pojavili su se i bonusi, kao dodatna stimulacija sportskim znalcima za dolazak do vrijednog dobitka.

Istina je, upravo besplatna sredstva za igru mogu biti prevaga u vašoj dugoročnoj strategiji. Naime, kladionice koje daju bonus bez uplate drastično dižu vaše izglede da na kraju mjeseca završite u plusu. Kad je u pitanju bonus kladionica vam može dati i nagradu za registraciju, kao i nagradu za vjernost. Sve to pomaže da biste uspješno igrali sportsku prognozu.

Zato ovdje nosimo kompletan vodič o bonusima u Hrvatskoj. Saznat ćete koja kladionica daje bonus dobrodošlice vrijedan vaše pažnje. Otkrit ćemo vam i kako do darova kasnije, kao postojeći korisnik. Analizirat ćemo i zamke u koje možete upasti dok lovite dostupna gratis sredstva. Sve to kako bismo vam pomogli da uzmete najviše od onog što se trenutno nudi u online klađenju.

Online hrvatske kladionice: Bonusi

Bonus je ništa drugo nego poticaj igračima da se klade u nekoj internetskoj kladionici. Priređivači sportskog klađenja ga dijele kako bi skrenuli pažnju na sebe i svoju ponudu. Cilj ovakvih gratis sredstava je prije svega strastvenog kladitelja nagovoriti da se registrira. Uz pomoć novčane stimulacije i besplatnih oklada kladionice također pokušavaju zadržati igrače u svom sučelju.

Upravo bonusi su danas jedan od glavnih faktora pri donošenju odluke gdje se kladiti. Barem jednako su bitni kao i kvaliteta kvota te razrada utakmica. Zato kad su u pitanju hrvatske kladionice bonusi su postali neizostavan dio korisničkog iskustva.

Germania bonusi

Funkcioniranje bonusa prilično je jednostavno. Najčešće su povezani s vašom novčanom uplatom. Postoje također kladionice koje daju bonus bez uplate, što je posebno cijenjeno među igračima. Obično je takva stimulacija nagrada za vašu aktivnu igru.

Važno je naglasiti da bonus kladionica uvijek dijeli uz detaljna pravila korištenja. Ako se radi o većoj količini novca, od vas se traži da ga reinvestirate prije otključavanja. Postoje i točno određena pravila na koje koeficijente smijete igrati i koliko parova treba imati vaš listić.

Zato nije svaki bonus isti. Svaka kladionica ima svoje specifične promotivne ponude. Nerijetko su u pitanju jedinstveni bonusi kakve nećete dobiti niti na jednoj drugoj web stranici za klađenje. Na vama je pak procijeniti isplati li se prihvatiti promociju. Bitno je i potruditi se da dođete u situaciju u kojoj možete računati na darove online kladionica.

Sve u svemu, bonusi i promocije definitivno unaprjeđuju vaše klađenje. Bilo da se radi o konkretnom novcu ili o besplatnim okladama, uz takvu stimulaciju lakše je pobijediti bookmakere i doći do zasluženog dugoročnog dobitka. No, treba vremena da naučite koji bonus kladionica je isplativ, a koji nije. Mi ćemo pokušati ubrzati taj proces, ovom našom detaljnom analizom najboljih dostupnih bonusa na koje trenutno imate pravo u Hrvatskoj.

Bonusi za online kladionice u 2024. godini

Kad je u pitanju online kladionica bonusi se u Hrvatskoj pojavljuju u različitim oblicima. Mogu biti standardni, a i personalizirani. Posebno vrijedni su pak oni koji su ekskluzivni, na koje smo posebno fokusirani ovdje na našem Kladionica.hr portalu.

Zato prije nego uđemo u detaljnu analizu svakog postojećeg bonusa na tržištu, za vas smo odlučili izdvojiti nekoliko zanimljivih promocija koje su trenutno dostupne u domaćim online kladionicama…

Germania Sport bonus dobrodošlice

Germania bonusi za online klađenje

Germania oduševljava svojim novim bonusom dobrodošlice. Radi se o stimulaciji do čak 1000 eura, s tim da je moguće dobiti čak 10 puta više gratis sredstava od vaše novčane uplate.

Preuzimanje ovog bonusa sasvim je jednostavno i sve je gotovo u ovih pet koraka:

 1. Kliknite link “Registriraj se” na naslovnici web stranice Germania kladionice.
 2. Ispunite registracijski obrazac i prihvatite pravila i odredbe korištenja ove kladionice.
 3. Pričekajte aktivacijski link i putem njega se prijavite u svoj novi račun za klađenje.
 4. Napravite prvi depozit, u vrijednosti od 5 do 1000 eura.
 5. Zavrtite Kotač sreće i uzmite dostupni bonus dobrodošlice.

Kotač sreće vam može dodijeliti bonus u vrijednostima od 50% do 1000% vašeg depozita. Da biste otključali dodijeljena sredstva, dužni ste ih reinvestirati 4 puta. Priznaju se listići s 4 događaja, svaki s kvotom 1,45 ili većom. Imate 30 dana da to realizirate.

Kad su u pitanju ostale promocije Germania kladionice bonusi idu od besplatnih oklada do utješnih nagrada za listić s jednim promašajem. Imate pravo i na gratis sredstva bez uplate ponedjeljkom. Dakle, kod ovog priređivača igara na sreću prilika za igru s bonus sredstvima ne nedostaje.

PSK bonus dobrodošlice

PSK bonusi za online klađenje

Prva Sportska Kladionica nudi vrlo zanimljiv paket dobrodošlice novim igračima. Možete birati između 100 eura za sportsko klađenje i 333 besplatne vrtnje za online casino. Naravno, mi preporučujemo bonus za sportsku prognozu, jer uvjeti korištenja su izuzetno povoljni. Gratis sredstva nakon ćete pak preuzeti nakon što prođete kroz ovih pet koraka:

 1. Kliknite link “Registracija” i započnite ispunjavati PSK registracijski obrazac.
 2. Ispunite sva tražena polja i prihvatite uvjete korištenja PSK kladionice.
 3. Aktivirajte profil aktivacijskim linkom i prijavite se u svoj novi PSK račun.
 4. Napravite prvi depozit i započnite otključavanje bonusa, u stopostotnoj vrijednosti vaše uplate.
 5. Odigrajte uplaćena sredstva samo jednom i uzmite darove koje vam PSK nudi za dobrodošlicu.

Da, dobro ste pročitali. Prva Sportska Kladionica traži da odigrate vrijednost bonusa samo jednom kako biste ga otključali. Dužni ste to napraviti na listićima s tri para, svaki s kvotom 1,30 ili većom. Vremenski rok je 15 dana. Moramo priznati da rijetko koja kladionica daje bonus pod ovako odličnim uvjetima. Kasnije vam se pak smiješe gratis sredstva kroz program vjernosti, a i različite personalizirane ponude.

Favbet bonus dobrodošlice

Favbet bonusi za online klađenje

Favbet je pripremio dvije zanimljive ponude svojim korisnicima. Možete uzeti bonus na depozit do 700 €, uz izazovne uvjete reinvesticije. Druga opcija je oklada bez rizika od 30 €, uz vrlo povoljna pravila korištenja. Do gratis sredstava ćete doći u ovih 5 koraka:

 1. Kliknite polje “Registriraj se” i otvorite registracijski obrazac.
 2. Ispunite formular i prihvatite uvjete korištenja web stranice.
 3. Pričekajte aktivacijski link i aktivirajte svoj novi korisnički profil.
 4. Prijavite se u svoj račun i napravite prvu novčanu uplatu.
 5. Odaberite između oklade bez rizika i bonusa na depozit.

U kladionici Favbet imate još pravo na 200 besplatnih vrtnji, uz drugi i treći depozit. Tu su i Tjedne Trke, kao poseban program vjernosti kroz koji lovite besplatne oklade. Sve to uz prijenose Lige prvaka i Premiershipa, kao i prilično visoke kvote, što itekako cijene iskusni kladitelji.

Bonusi oklade

Besplatne oklade postale su posljednjih godina najčešći oblika nagrađivanja u online kladionicama. Priređivač sportskog klađenja najčešće ih dodjeljuje bez zahtjeva za novčanom uplatom. Mogu biti nagrada za vjernost ili nagrada za ispunjeni izazov.

Takav tip gratis oklada je poseban po tome što u slučaju dobitka imate pravo isplatiti ostvareni profit, ali ne i vrijednost uloga. Svejedno, odigrati listić bez korištenja vlastitog budžeta zlata vrijedi dok provodite svoju strategiju. Spomenimo na kraju da se vrijednost besplatnih oklada kreće između 5 i 30 eura.

Bonusi bez depozita

Gratis sredstva koja dobivate bez zahtjeva za novčanom uplatom vrlo su cijenjena među iskusnim igračima. Razlog je to što uz njih nema nikakvog rizika za vaš budžet, a povećavaju izglede da dugoročno pobijedite bookmakere.

PSK promocije i bonusi

Kad je u pitanju online kladionica bonusi bez depozita obično se dodjeljuju kao nagrada za vjernost. Može to biti konkretan novac ili besplatna oklada. Vrijednost ovakvog bonusa manja je u odnosu na dodijeljena sredstva uz depozit. No, odlično je to što u darežljivim kladionicama tih 5 do 10 eura imate pravo uzeti mnogo puta.

Bonusi dobrodošlice

Gratis sredstva namijenjena novim igračima obično su prilično bogata u online kladionicama. Radi se o konkretnom novcu, a nekad i o dodatnim besplatnim okladama.

Uz ovakvu stimulaciju dolaze detaljna pravila kako koristiti sredstva koja ste dobili. Na vama je otključati novac prije nego dobijete pravo isplatiti zaradu. No, uvjeti reinvesticije puno su lakši na sportskom klađenju nego u online casinu. Zato u većini slučajeva nije nikakav problem ovakvu ponudu pretvoriti u zadovoljavajući profit.

Bonusi za lojalne igrače

Sve više sportskih kladionica na Internetu nudi program vjernosti svojim korisnicima. To nije iznenađenje, jer takav trend vlada i u drugim online djelatnostima.

Na vama je aktivno igrati i skupljate bodove lojalnosti. Zatim ih imate priliku pretvoriti u besplatnu okladu ili u bonus na depozit. Neke online kladionice daju vam priliku brzo i lako skupljati bodove vjernosti, dok u drugima to ide sporo i teško. Kako god, bilo kakva stimulacija dobro dođe ako igrate svakodnevno.

Bonusi za rođendan

Rođendanski darovi smiješe vam se danas u svim renomiranim sportskim kladionicama. Radi se o znaku pažnje kojim vas priređivač online klađenja želi još čvršće vezati uz sebe.

Najčešće se radi o besplatnoj okladi, u vrijednosti od 3 do 10 eura. Može to biti i bonus na depozit, po povoljnim rođendanskim uvjetima. Ovakav poklon će vas definitivno razveseliti i malo vam pomoći dok pokušavate doći do željenog dobitka.

Tip bonusaUplata na računUvjeti
Bonus dobrodošlicePotrebnaReinvesticija 1 do 6 puta, uz detaljna pravila slaganja listića
Bonus bez depozitaNije potrebnaTočno određen broj parova i minimalna kvota
Bonus za lojalnostNije potrebnaBez posebnih uvjeta
Besplatna okladaNije potrebnaTočno određen broj parova i minimalna kvota
Bonus za rođendanNije potrebnaBez posebnih uvjeta

Program vjernosti i VIP klub online kladionice

Online kladionice cijene igrače koji redovito igraju u njihovom sučelju. Zato je osmišljen program vjernosti, kako bi baš takvi korisnici bili nagrađeni.

Program lojalnosti od vas traži da što više igrate. Pritom skupljate bodove vjernosti, baš kao da kupujete u nekoj trgovini. Dobar primjer je Prva Sportska Kladionica, u kojoj za 0,5 odigranih eura dobivate 1 bod vjernosti. Zatim 400 bodova možete pretvoriti u 1 euro, ali i bodovima lojalnosti aktivirati uvećanje potencijalnog dobitka na listićima.

Zanimljiv je i program vjernosti kojeg nudi Favbet. Ova kladionica naziva ga Tjedne Trke. Dostupan je na sportovima kao što su nogomet, košarka, tenis, odbojka, e-sport i hokej. Na vama je igrati kvote 1,70 ili više, na pojedinačnom listiću ili onom s tri para. Skupljene bodove možete promijeniti u okladu bez rizika, u vrijednosti do čak 50 eura.

Favbet tjedna trka

Osim programa vjernosti, online kladionice još imaju i VIP klub. U njega ne možete ući vlastitom voljom, već morate dobiti pozivnicu. Član VIP kluba može postati samo onaj igrač koji je vrlo aktivan i igra s velikim ulozima. Zauzvrat mu se nude ekskluzivni bonusi, kao i pozivnice na različita događanja. Uz sve to, VIP igrači imaju veći limit maksimalne isplate pa čak i pravo na osobnog računovođu.

Uvjeti korištenja bonusa

Kad su u pitanju hrvatske kladionice bonusi rijetko dolaze bez ikakvih uvjeta korištenja. Pravila pak pod kojima ih imate pravo koristiti razlikuju se od kladionice do kladionice.

Priređivač sportskog klađenja obično postavlja vremenski rok u kojem ste dužni ispuniti uvjete korištenja bonusa. Ako u tome ne uspijete, gubite pravo na gratis sredstva. Pravila bonusa dijelimo u ove tri kategorije:

 • opći uvjeti – kladionica određuje iz koje zemlje igrač ima pravo na bonus i u kojoj valuti. Također nerijetko uvjetuje dodjeljivanje sredstava time da ih nikad prije niste imali priliku iskoristiti.
 • uvjet reinvesticije – kod bonusa na depozit traži se reinvesticija dodijeljenih sredstava 1 do 6 puta, ovisno gdje se kladite.
 • ograničenja – bonus obično imate pravo koristiti na točno određenim natjecanjima i uz specifične tipove oklada. Kladionica ima pravo i odrediti ukupnu ili pojedinačnu minimalnu kvotu na odigranim događajima, kao i ukupan broj parova koje ste dužni staviti na listić.

Zbog svega navedenog preporučujemo da svakako prvo pročitate uvjete korištenja bonusa, prije nego ga prihvatite. Isplati se i potražiti recenziju nekog bonusa na specijaliziranim stranicama koje prate sportsko klađenje, poput našeg portala Kladionica.hr.

Strategije za maksimalno iskorištavanje bonusa u online kladionicama

Pravilnim korištenjem bonusa igrač može drastično povećati svoje izglede za dolazak do zarade od sportskog klađenja. Upravo besplatna sredstva mogu biti prevaga u vašu korist, pod uvjetom da prihvaćate samo isplative promotivne ponude.

Baš zbog donosimo pregled nekoliko najvažnijih faktora koji utječu na vaš uspjeh pri igri s besplatnim sredstvima. Na kraju priče na vama je odabrati strategiju koja najbolje odgovara ciljevima koje ste postavili, ali i onome što nude kladionice u kojima ste registrirani…

Odaberite bonus koji odgovara vašem klađenju

Da bi vam bonus donio željeni profit mora prije svega odgovarati vašem stilu slaganja listića. Naime, ako online kladionica traži od vas da dodijeljeni novac odigrate na listićima sa 6 parova, a vi inače igrate najviše 2 para, tada to nije dobra promotivna ponuda za vas.

Drugim riječima, dobro pročitajte uvjete korištenja bonusa i zatim odlučite odgovaraju li vam. Uzmite u obzir koliko puta ste dužni reinvestirati dodijeljenu cifru. Provjerite vremenski rok, kao i kvote koje ste dužni igrati te broj događaja na listiću. Tek ako vam sve to djeluje obećavajuće, prihvatite ponuđeno i krenite s otključavanjem dodijeljenih sredstava.

Ispunite uvjete klađenja na što jednostavniji način

Već smo spomenuli nekoliko puta kako svaki bonus za klađenje u Hrvatskoj ima uvjete pod kojima ste ga dužni koristiti. Vremenski rok, reinvesticija, broj parova na listiću i minimalne kvote. To su pravila kojih se morate držati.

Kada znate što se od vas traži, na vama je potražiti najjednostavniji način kako otključati gratis sredstava. Nekad su najbolji izbor oklade uživo. Katkad je bolje izbjegavati klađenje na pobjednika, jer lakše ćete ispuniti uvjete uz oklade na hendikep i zbroj golova.

Uzmite u obzir sve opcije koje su vam na raspolaganju, od izbora sportova do kvota i razrade utakmica. Na kraju unutar svega što se nudi odaberite onu strategiju koja vam daje najbolje izglede da dođete do zadovoljavajućeg profita.

Iskoristite bonus za klađenje na nove sportove

Bonus koji je iskoristiv na manje razvikanim sportovima ne biste trebali izbjegavati. Naime, natjecanja koja prolaze ispod radara bookmakeri ne prate detaljno kao što prate Premiership, NBA ili Grand Slam teniske turnire.

Baš na takvim sportovima ulaganje gratis sredstava može donijeti odličan profit. Bilo da je u pitanju MotoGP, lakros ili kriket, onaj kladitelj koji posjeduje adekvatno znanje ima priliku ostvariti značajan uspjeh. Pogotovo to vrijedi ako dobijete besplatna sredstva za igru, uz koja je uvijek lakše pobijediti kladionicu.

Bonusi hrvatskih online kladionica: Često postavljana pitanja

Isplati li se uzeti bonus dobrodošlice u online kladionici?

Bonus dobrodošlice u sportskim kladionicama obično je prilično izdašan i povezan je s depozitom. Pravila korištenja su takva da ozbiljnom igraču ne bi trebao biti problem doći do profita. Možemo reći da se gotovo svaki paket dobrodošlice kod domaćih priređivača sportskog klađenja trenutno isplati uzeti.

Koji je trenutno najbolji bonus u Hrvatskoj?

U hrvatskim online kladionicama imate pravo na besplatne oklade i konkretan gratis novac. Najboljim bonusom sa smatra onaj koji dobivate bez potrebe za depozitom. No, obično je to manji iznos nego uz stimulaciju koja ide uz novčanu uplatu. Naravno, najbolji je zapravo onaj bonus koji ide uz jednostavna pravila korištenja, a da je još i prilično izdašan. Zato provjerite uvjete promo ponude, prije nego prihvatite ono što kladionica dijeli.

Zašto kladionice ne dozvoljavaju isplatu dodijeljenog bonusa?

Kladionice obično traže ispunjavanje uvjeta pod kojima vam je dodijeljen neki bonus. Radi se o reinvesticiji sredstava, na one listiće koji odgovaraju postavljenim pravilima. Tek kad ispunite tražene uvjete moći ćete isplatiti zaradu. Naravno, uvjet za isplatu je i uspješna verifikacija profila.

Je li korištenje bonusa najbolja strategija kako pobijediti kladionicu?

Da, bonusi vam daju prednost ispred kuće i stavljaju vas u odličnu poziciju. Onaj igrač koji često uspijeva zgrabiti gratis sredstva definitivno ima najbolje izglede pobijediti kladionicu. Nema sumnje, bitno je i sportsko znanje te pravilan izbor oklada na vašem listiću. No, povremeno korištenje besplatnih sredstava itekako vam dugoročno ide u prilog.

© Copyright 2024 Kladionica.hr sva prava pridržana. 18+