Home » PSK bonus dobrodošlice – 100% do €100 bonus za klađenje + 333 free spinova

PSK bonus dobrodošlice – 100% do €100 bonus za klađenje + 333 free spinova

100% bonus na prvi depozit za nove korisnike + 333 free spinova

Prva Sportska Kladionica nudi darove svojim korisnicima po prilično povoljnim uvjetima. PSK bonus dostupan je odmah nakon registracije, a postoje i promocije okrenute prema aktivnim kladiteljima.

Treba naglasiti da bonus za nove igrače u PSK kladionici nije nikakav problem pretvoriti u profit. Kasnije se također pojavljuju različite prilike kako uz pomoć gratis sredstava nadmudriti bookmakere. Zato donosimo detaljan vodič o bonusima Prve Sportske Kladionice, s posebnim fokusom na strategiju kako iz promotivnih ponuda izvući apsolutni maksimum.

PSK bonus dobrodošlice

Kako funkcionira PSK bonus dobrodošlice?

PSK bonus dobrodošlice namijenjen je novim igračima u ovoj online kladionici. Na njega imate pravo samo jednom pa je izuzetno bitno iskoristiti puni potencijal darova koje ćete primiti.

Bonus za nove igrače Prva Sportska Kladionica dijeli u maksimalnoj vrijednosti od 100 eura. Na račun ćete primiti sredstva u stopostotnoj vrijednosti vašeg prvog depozita. Ono po čemu je poseban ovaj PSK bonus je to što prvo morate ispuniti pravila otključavanja, a tek naknadno ćete primiti gratis sredstva. No, uvjeti korištenja bonusa su toliko jednostavni da ćete ih ispuniti već u nekoliko dana.

PSK nudi i alternativu ponudu prilikom registracije. U pitanju je bonus od ukupno 333 besplatne vrtnje, namijenjen igračima online casina. Gratis sredstva raspoređena su na vaša prva tri depozita, kada ćete dobiti po 111 gratis okretaja na popularnim Playtech slotovima. Svaki okretaj ima vrijednost 0,10 eura.

Koji su uvjeti korištenja PSK bonusa?

PSK bonus dobrodošlice dolazi uz vjerojatno najbolje uvjete na koje uopće možete naići. Zato ne samo što ide na ruku iskusnim kladiteljima, već bi i početnici uz njega trebali doći do profita. Izdvajamo nekoliko najvažnijih pravila koja morate ispuniti:

  • minimalna uplata je 5 eura, maksimalna 100 eura,
  • dodijeljeni iznos dužni ste okrenuti samo jednom prije otključavanja,
  • priznaju se listići s minimalno 3 para na njima,
  • svaki odigrani par treba imati kvotu 1,30 ili veću,
  • događaji iz Favorit Plus ponude ne ulaze u promociju,
  • nemate pravo koristiti cash out na svojim listićima,
  • imate 15 dana da ispunite postavljene uvjete.

Dakle, vrlo jednostavni uvjeti korištenja bonusa. Naime, konkurencija obično traži da reinvestirate dodijeljena sredstva minimalno 4 puta. Obavezne kvote na listiću znaju biti 1,45 ili čak veće. Naići ćete i na promocije koje traže ukupni koeficijent 2,50 prilikom reinvesticije sredstava. No, Prva Sportska Kladionica odlučila je sve to odbaciti i igračima dati savršenu priliku da dođu do profita.

Kako izvući maksimum iz PSK bonusa?

PSK bonus za nove igrače svakako biste trebali uzeti u njegovoj maksimalnoj vrijednosti. Naime, na bolje uvjete korištenja gratis sredstava sigurno nećete naići nigdje drugdje.

Nakon toga na vama je samo igrati pametno i razumnim odlukama tražiti put prema zadovoljavajućem profitu. Mnogo je strategija koje možete koristiti. S obzirom na to da je uvjet igranje 3 para na listiću, svaki s kvotom 1,30 ili većom, “pre-match” klađenje je svakako bolja opcija od oklada uživo.

PSK promocije

Preporučujemo da ravnomjerno rasporedite svoj ulog. Budući da ste dužni tek jednom reinvestirati novac u 15 dana, ima smisla igrati ulog od 5% vrijednosti bonusa po listiću, kako se ne bi dogodilo da ostanete bez zarade zbog serije oklada koja je išla u korist bookmakera.

Pa tako ako ste uzeli PSK bonus u vrijednosti 100 eura, za početnike je najbolje da igraju listiće svaki s ulogom 5 eura. Odigrat ćete ih 20 i nakon toga imati pravo primiti gratis sredstva i isplatiti ih. Ukupna kvota na tim listićima može biti od 2,50 do 3,00. Iako promocija kaže da su vam dozvoljeni 1,30 koeficijenti, vi svejedno igrajte isplative kvote, barem dvije od 1,70 na više, kako biste izvukli maksimum iz ovog bonusa.

Nogomet, košarka, rukomet i hokej će vam ponuditi sasvim dovoljno opcija za slaganje vaših listića. Osim prognoziranja pobjednika, svakako se isplati koristiti i ostale opcije. Hendikep, zbroj golova, oba tima daju gol i poluvrijeme/kraj itekako pomažu pri reinvesticiji bonusa. Na vama je samo držati se onih utakmica o kojima imate dovoljno relevantnih informacija.

Ako ste pak totalni početnik, nije pogreška smanjiti kvote što bliže tečaju 1,30. Čak i takav pristup koji iskusni igrači ne priznaju donosi u ovoj promociji zadovoljavajuću zaradu.

Koje još promocije PSK nudi igračima?

Osim darova prilikom registracije, PSK bonus dostupan je i onim igračima koji su dokazali svoju vjernost ovoj online kladionici. Pa tako postoji program vjernosti pod imenom PSK Klub, u kojem skupljate bodove lojalnosti i mijenjate ih za konkretan novac.

Pa ćete tako za 0,50 odigranih eura na listiću dobiti 1 bod lojalnosti. Potrebno vam je 400 bodova vjernosti kako biste ih pretvorili u 1 euro. No, treba reći da je takve bodove moguće koristiti i kako biste uvećali dobitak na vašim listićima, do čak 50%.

PSK promocije

Propozicije kažu da s 40 bodova vjernosti imate pravo aktivirati Bonus 8. Dostupan je na listićima s 8 parova, svaki s kvotom 1,40 ili većom. Ukupni dobitak bit će uvećan za 1,50. Postoji i Bonus 5. Traži korištenje 80 bodova vjernosti i uvećava dobitak 20%. Dostupan je na listićima s 5 parova, svaki s minimalnim tečajem 1,40.

Od ostalog, PSK bonus se javlja kao cashback od 20% na BetBuilder okladama za Ligu prvaka i ostala važna natjecanja. To znači da vam vraća petinu uloga, u slučaju promašene prognoze. Postoji i Odds Booster koji se javlja u 15% i 20% varijantama. Funkcionira slično kao spomenuti Bonus 8 i Bonus 5. Traži se ukupni tečaj 6,00 na listićima, uz 6 odigranih parova. Tada vam Prva Sportska Kladionica uvećava ukupni dobitak. Do darova ćete također stići za rođendan, a tu su i personalizirane ponude vezane uz bonus na depozit.

Sve u svemu, zanimljiv promotivni odjeljak, u kojem je definitivno moguće pronaći opcije koje će povećati vaše izglede da dođete do dugoročnog dobitka.

PSK bonusVrijednostUvjeti
Bonus dobrodošlice100 €3 para, svaki kvota 1,30
Program vjernostiDo 50 € mjesečnoPre-match kvota 3,00, uživo 2,00
Cashback20.00%BetBuilder listići
Odds Booster15-20%6 parova, tečaj 6,00

FAQ (Najčešće postavljana pitanja)

Isplati li se uzeti PSK bonus dobrodošlice?

PSK bonus dobrodošlice dolazi uz iznimno povoljne uvjete korištenja. Traži od vas da reinvestirate vrijednost depozita samo jednom, nakon čega se uplata udvostručuje na vašem računu. Zato se isplati uzeti maksimalnih 100 eura, jer u ovoj promociji i početnik može do profita.

Postoje li besplatne oklade u Prvoj Sportskoj Kladionici?

Prva Sportska Kladionica uglavnom dijeli konkretan novac ili uvećava ukupni tečaj na vašem listiću. Besplatne oklade ovdje se rjeđe pojavljuju među promocijama, no znaju biti dio personaliziranih ponuda koje dolaze na vaš email.

Koliko je dobar PSK Klub program vjernosti?

PSK ima program vjernosti koji vam za odigranih 0,50 eura poklanja 1 bod vjernosti. Potrebno je skupiti 400 bodova, kako biste dobili 1 eura bonusa. Moguće je bodove lojalnosti koristiti i za povećanje dobitka na vašim listićima. Možda smo naišli i na bolje programe vjernosti od ovog, no svakako dobro dođe bilo kakva stimulacija dok pokušavate dugoročno nadmudriti bookmakere.

Vaša ocjena

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Online Kladionice

Promocija

Bonus za najuspješnije

Promocija

Bonus za najuspješnije

Promocija

Bonus za najuspješnije

Bonus Dobordošlice

Bonus na prvu uplatu

Bonus Dobordošlice

100% do 100 EUR

+333 besplatne vrtnje

© Copyright 2024 Kladionica.hr sva prava pridržana. 18+