Home » Germania Happy Monday bonus

Germania Happy Monday bonus

Bonus bez depozita za vjerne igrače svakog ponedjeljka!

Germania Happy Monday bonus promotivna je ponuda namijenjena aktivnim kladiteljima. Radi se o omiljenoj opciji za zaljubljenike u igre na sreću, jer u pitanju je bonus bez ikakvog rizika.

Baš zbog toga Happy Monday bonus izaziva mnogo pažnje u Hrvatskoj. Dio je to vrlo bogate ponude promocija koja također uključuje paket dobrodošlice u vrijednosti do čak 1000 eura. To je razlog zašto mnogi smatraju da upravo Germania kladionica trenutno nudi najbolje bonuse domaćim igračima, a mi ćemo ovdje detaljno analizirati gratis sredstva koja kod nje možete uzeti ponedjeljkom.

Germania Happy Monday bonus

Kako funkcionira Germania Happy Monday bonus?

Germania Happy Monday bonus dostupan je korisnicima svakog ponedjeljka. Riječ je o bonusu bez depozita, što znači da nije potrebna nikakva novčana uplata kako biste dobili pravo primiti gratis sredstva.

Za razliku od bonusa dobrodošlice na istoj web stranici, Happy Monday bonus možete preuzeti više puta. Bitno je samo da se svakog ponedjeljka prijavite u svoj korisnički račun i nešto odigrate.

Ovaj Germania bonus dodjeljuje se slučajnim izborom. Neće ga dobiti samo jedan igrač, već više sretnih korisnika. Iznos kojeg ćete primiti može biti različit. U pitanju je manja količina novca, u vrijednosti do 10 eura. No, Germania Happy Monday bonus dolazi bez nekih posebnih pravila korištenja, a i bez rizika prilikom preuzimanja. To znači da se svakako isplati sudjelovati u ovoj promociji.

Koji su uvjeti korištenja Germania Happy Monday bonusa?

Germania Happy Monday bonus nema neke posebne uvjete korištenja. Bitno je samo prijaviti se u svoj korisnički račun u ponedjeljak i redovito uplaćivati listiće unutar svog profila.

Ako vam se sreća osmjehne, bonus će pripasti baš vama. Vjeran igrač ove kladionice će prije ili kasnije primiti gratis sredstva ponedjeljkom. Potrebno je samo znati kako preuzeti bonus. To ćete napraviti u sljedeća tri koraka:

  1. Prijavite se u svoj korisnički profil. Ako se na vašem ekranu pojavila ikona “Bonus”, kliknite na nju.
  2. Link vas vodi na popis dostupnih bonusa unutar vašeg korisničkog računa. Klikom na polje “Preuzmi” uspješno ćete aktivirati svoj Happy Monday bonus.
  3. Na kraju još trebate osvježiti stranicu, kako bi se dodijeljeni bonus u potpunosti aktivirao.

Dakle, najvažnije je ponedjeljkom detektirati da vam je Germania kladionica dodijelila svoj bonus. Tada vam neće biti nikakav problem aktivirati ga i pribrojiti vlastitim sredstvima za igru.

Germania Happy Monday preuzimanje

Važno je naglasiti da Germania Happy Monday bonus od vas ne traži nikakvu posebnu reinvesticiju dodijeljenih sredstva. Imate ih pravo odigrati na bilo koju okladu u ponudi, nakon čega dodijeljeni profit možete isplatiti sa svog korisničkog računa. Naravno, uvjet za isplatu je verifikacija profila, što ova online kladionica traži od vas čak i prije nego vam postane dostupna prva novčana uplata.

Kako izvući maksimum iz Happy Monday bonusa?

Germania Happy Monday bonus od vas ne traži neku veliku strategiju. Bitno je samo da se svakog ponedjeljka prijavite u svoj korisnički problem. Ostalo ovisi prije svega o sreći.

Mogli bismo čak reći da je u pitanju svojevrstan program vjernosti. Naime, Germania kladionica ovim putem nagrađuje igrače koji redovito igraju u njezinom sučelju. Budući da je ponuda ponedjeljkom u pravilu najskromnija, odlučila je dodijeliti bonus baš onima koji čak i na ovaj dan u tjednu pokušavaju složiti dobitan listić.

Jednom kad vam bude dodijeljen bonus bez depozita, svakako ga odigrajte na onim utakmicama u koje se najbolje razumijete. Tako ćete maksimalno povećati svoje izglede da iz Happy Monday promocije izađete sa zadovoljavajućim profitom.

Koje još promocije Germania nudi igračima?

Uz Germania Happy Monday bonus, ova online kladionica nudi niz zanimljivih promocija svojim korisnicima. Moramo krenuti od bonusa dobrodošlice, jer može biti čak 10 puta veći od vaše prve novčane uplate.

Da, radi se o bonusu kojem je maksimalna vrijednost 1000% vašeg depozita. Ograničen je na 1000 eura, što je trenutno najveći iznos koji mogu dobiti novi kladitelji u nekoj sportskoj kladionici.

Važno je naglasiti da količina bonusa ovisi prije svega o Kotaču sreće. Na njemu je 10 polja, svako s različitim vrijednosti bonusa. Ponuda kreće od 50%, 100% i 150% bonusa, a onda vrijednosti postaju sve veće. Najviše se isplati dobiti bonus u 400%, 500% ili 1000% vrijednosti depozita, jer tada ste sigurni da ćete se dokopati izdašnog profita.

Germania promocije

Germania bonus dobrodošlice dužni ste reinvestirati 4 puta, na listićima s 4 para, svaki s kvotom 1,45 ili većom. Imate 30 dana da to realizirate. Doprinos oklada prije početka utakmica je 100%, a live klađenja samo 20%. No, oklade uživo se priznaju već uz listiće s 2 para, svaki s kvotom 1,20 ili većom.

Osim bonusa za nove igrače i Happy Monday bonusa, Germania također nagrađuje listiće s jednim promašajem. Na njima ste također dužni odigrati barem 4 para. Za tečaj veći od 29 vraća vam ulog u slučaju jednog promašaja. Isplata raste s vašim tečajem, a ako odigrate ukupnu kvotu iznad 999 i imate samo jedan promašeni par, ulog će vam biti uvećan 100 puta.

Dodajmo tome uvećane kvote na live klađenju u 30., 50., 60. i 75. minuti. Tu je i cashback 50% na popularnim utakmicama Lige prvaka i ostalim važnim natjecanjima. Dakle, promotivnih ponuda ne nedostaje i mogu vam olakšati put do profita.

Germania bonusVrijednostUvjeti
Bonus dobrodošlice1000 €4x, 4 para kvote 1,45
Naplati promašaj100x ulogJedan promašaj, kvota 29+
Cashback20 €Promašaj vraća pola uloga
Happy Monday bonus10 €Bonus slučajnim izborom

FAQ (Najčešće postavljana pitanja)

Kako sudjelovati u Germania Happy Monday promociji?

Germania Happy Monday bonus ćete dobiti ako se ponedjeljkom prijavite u svoj korisnički profil i redovito igrate. Tada vam preostaje samo preuzeti bonus unutar svog računa. Nakon što osvježite stranicu gratis sredstva će vam postati dostupna za igru.

Je li Happy Monday bonus najbolja promocija Germania kladionice?

Happy Monday bonus je odlična promocija, no igrači preferiraju paket dobrodošlice, budući da uz njega možete doći do čak 1000 eura gratis sredstava. Tu je i promocija “Naplati promašaj”. Ona vam daje šansu čak 100 puta uvećati ulog, unatoč tome što imate jedan promašaj na listiću.

Isplati li se sudjelovati u Germania promocijama?

Germania ima nekoliko vrlo dobrih promocija u svojoj kladionici. Bilo da želite veće kvote za vrijeme klađenja uživo ili pokušavate doći do dobitka uz jedan promašaj, ova web stranica za klađenje ima zanimljive ponude za vas. Tu je i bonus bez depozita ponedjeljkom, kao i izdašni paket dobrodošlice koji uvećava depozit do čak 10 puta.

Vaša ocjena

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Online Kladionice

Promocija

Bonus za najuspješnije

Promocija

Bonus za najuspješnije

Promocija

Bonus za najuspješnije

Bonus Dobordošlice

Bonus na prvu uplatu

Bonus Dobordošlice

100% do 100 EUR

+333 besplatne vrtnje

© Copyright 2024 Kladionica.hr sva prava pridržana. 18+