Home » Favbet bonus dobrodošlice – 100% do €700 bonus za klađenje + 200 free spinova

Favbet bonus dobrodošlice – 100% do €700 bonus za klađenje + 200 free spinova

100% bonus na prvi depozit za nove korisnike + 200 free spinova

Favbet bonus dostupan je svim novim korisnicima. Ova ambiciozna online kladionica nudi čak tri različite ponude nakon registracije. Na vama je birati želite li bonus na depozit ili okladu bez rizika. Dostupno vam je i pregršt besplatnih vrtnji.

Tako je Favbet kladionica došla u krug najdarežljivijih trenutno na hrvatskom tržištu. A ako i vi želite započeti s igrom koristeći Favbet bonus za nove igrače, svakako pročitajte naše detaljne upute za preuzimanje gratis sredstava…

Favbet bonus dobrodošlice

Favbet Bonus

Što sve uključuje Favbet bonus dobrodošlice?

Favbet bonus dobrodošlice namijenjen je punoljetnim građanima Republike Hrvatske. Dostupan je odmah nakon registracije, a povezan je s vašom prvom novčanom uplatom.

Ova kladionica da je vam priliku uzeti izdašni bonus na depozit, u maksimalnoj vrijednosti od 700 eura. Radi se o bonusu koji će udvostručiti saldo na vašem korisničkom računu. Dakle, ako uplatite 700 eura dobit ćete još 700 gratis sredstava.

Favbet bonus javlja se i u svojoj alternativnoj opciji. Također je povezan s prvim depozitom i omogućuje vam okladu bez rizika u vrijednosti od 30 eura. Bilo da odaberete bonus na depozit ili okladu bez rizika, uz drugi i treći depozit imate pravo na još darova. U pitanju je 200 besplatnih vrtnji. One su namijenjene igri Burning Hot, svaka u vrijednosti od 0,10 eura.

Favbet Bonus – koji su uvjeti korištenja?

Favbet bonus dobrodošlice korisnicima je dostupan samo jednom. S obzirom na to da ćete račun kreirati upisujući svoj OIB, ne postoji način da ponovo uzmete bonus pri registraciji pod istim identitetom.

Što se bonusa dobrodošlice na depozit tiče, već smo spomenuli da ga dobivate u stopostotnoj vrijednosti prve uplate. Maksimalna vrijednost mu je 700 eura. Da biste otključali dodijeljena sredstva, morat ćete ispuniti sljedeće uvjete:

  • minimalna uplata je 15 eura, maksimalna 700 eura,
  • dodijeljeni iznos dužni ste reinvestirati 20 puta,
  • priznaju se listići s ukupnom kvotom 1,50 ili većom,
  • virtualni sportovi, loto, e-sport i Aviator nisu uključeni u promociju,
  • imate 10 dana da ispunite postavljene uvjete.

Valja još reći da se Favbet bonus dobrodošlice dodjeljuje postepeno. Naime, svakih 25% uspješne reinvesticije otključat će dio vašeg bonusa. Zatim će iznos biti prebačen na vaš korisnički račun. Gratis sredstva nužno je prihvatiti pod poveznicom “Bonusi” unutar vašeg računa. Tamo ćete kliknuti “Prihvati” i tako dobiti pravo iskoristiti ono što vam se nudi.

Favbet registracija

Spomenimo još da je ovaj bonus dozvoljeno reinvestirati i na casino igrama, uz minimalan ulog od 0,20 eura po okretaju. A alternativa tome je oklada bez rizika u vrijednosti od 30 eura. Uvjeti korištenja ove oklade su slični bonusu na depozit, jer dužni ste odigrati listić ukupne kvote 1,50 ili veće. Radi se o ponudi koju mogu aktivirati čak i postojeći korisnici, u slučaju da je nisu ispucali prilikom registracije.

Dodajmo još tome spomenute besplatne vrtnje na igri Burning Hot tvrtke EGT. Uvjet njihovog korištenja su dvije novčane uplate od minimalno 7 eura, uz drugi i treći depozit. Nema posebnih pravila otključavanja ostvarenog profita.

Kako izvući maksimum iz Favbet bonusa?

Favbet bonus za nove igrače odlična je prilika za dolazak do zarade odmah nakon registracije. No, to će se dogoditi samo ako odigrate pametno. Ako se odlučite za bonus na depozit u vrijednosti do 700 eura, morate znati da nije jednostavno reinvestirati ovu cifru 20 puta u 10 dana.

Na vama je igrati vrlo aktivno, koristeći one oklade koje imaju najveće izglede rezultirati dobitkom. Svakako preporučujemo klađenje uživo vikendom na nogometu, košarci i rukometu. Tu ćete pronaći pregršt isplativih kvota većih od 1,50, uz koje će vaša reinvesticija ubrzano napredovati.

Favbet klađenje na utakmicu

Naš je savjet da ovaj Favbet bonus uzmete samo ako imate mnogo slobodnog vremena u tjednu koji dolazi i spremni ste se potpuno posvetiti klađenju. Uzmite u obzir i broj sportskih događaja koje imate na raspolaganju za klađenje. Naime, tijekom ljeta i oko Božića izbor oklada zna biti skroman pa izbjegavajte uzimati ovakve bonuse dok sportski tereni miruju.

Što se pak tiče oklade bez rizika, na vama je samo odigrati gratis sredstva na onom listiću za kojeg vjerujete da ima najbolje izglede biti dobitan. U pitanju je lijepi dodatni stimulans koji će vam pomoći u vašoj dugoročnoj strategiji. Isto vrijedi i za besplatne vrtnje, jer ne predstavljaju nikakav rizik za vaš budžet.

Koje još promocije Favbet nudi igračima?

Valja naglasiti kako su u Favbet kladionici darovi za nove korisnike tek početak lova na gratis sredstva. Naime, često ćete na email dobivati ponudu za bonus na depozit kod ovog priređivača igara na sreću.

Uvjeti korištenja nekad su povoljni, a nekad izazovni. Dobro pročitajte pravila i prihvatite ovakve promocije samo ako je sljedećih dana ponuda sportskih događaja bogata.

Favbet tjedna trka

Tu su još Tjedne Trke, kroz koje se aktivnim klađenjem možete dokopati oklada bez rizika u vrijednosti do 50 eura. To ćete napraviti klađenjem na nogomet, tenis, košarku, hokej, odbojku i e-sport. Priznaju se pojedinačni listići, kao i oni s 3 ili više para. U pitanju je svojevrstan program vjernosti pri kojem skupljate bodove i pretvarate ih u gratis sredstva za igru.

Spomenimo još Favbet rođendanski bonus na koji pravo ima svaki registrirani igrač. Na bonus za rođendan pravo imate jednom godišnje, na temelju datuma rođenja kojeg ste upisali prilikom registracije. Ova online kladionica mijenja s vremena na vrijeme darove koje nudi slavljenicima. Najčešće se radi o besplatnim vrtnjama, no može to biti i bonus na depozit.

Favbet bonusVrijednostUvjeti
Bonus na depozit700 €20x na kvote 1,50
Besplatne vrtnje200 BVSamo za Burning Hot
Oklada bez rizika30 €Kvote 1,50 ili više
Tjedne Trke50 €Kvote između 1,70 i 5,00

FAQ (Najčešće postavljana pitanja)

Isplati li se uzeti Favbet bonus dobrodošlice?

Favbet bonus dobrodošlice ima smisla uzeti, jer traži od vas igranje kvota 1,50 ili većih na listiću, što omogućuje korištenje različitih strategija prilikom otključavanja. Imate pravo koristiti i klađenje uživo. Na vama je samo potpuno se posvetiti reinvesticiji sredstava u danima koji slijede, jer rok za ispunjavanje pravila promocije je samo 10 dana.

Kako funkcionira Favbet oklada bez rizika?

Favbet vam uz okladu bez rizika vraća uplaćeno u slučaju da vaš listić ne završi onako kako ste zamislili. Uvjet korištenja gratis sredstava je tek kvota 1,50 na vašoj kombinaciji. To je vrlo dobra ponuda koja može dobro doći u provođenju vaše strategije.

Koje je trenutno najbolja Favbet promocija?

Favbet bonus dobrodošlice privlači najviše pažnje među igračima, jer riječ je stimulaciji do čak 700 eura za nove korisnike. Vrijedi još izdvojiti oklade bez rizika, jer vraćaju vam uplaćeni novac u slučaju da se vaša prognoza izjalovi. Zanimljive su i Tjedne Trke, kao prilika da skupljanjem bodova dođete do gratis sredstava za igru.

Vaša ocjena

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Online Kladionice

Promocija

Bonus za najuspješnije

Promocija

Bonus za najuspješnije

Promocija

Bonus za najuspješnije

Bonus Dobordošlice

Bonus na prvu uplatu

Bonus Dobordošlice

100% do 100 EUR

+333 besplatne vrtnje

© Copyright 2024 Kladionica.hr sva prava pridržana. 18+