Home » Super Sport Kladionica

Super Sport kladionica ima dugu tradiciju u Hrvatskoj i pregršt registriranih korisnika. Svoje poslovanje započela je još dok smo se mogli kladiti samo na šalteru, kada se i probila do samog vrha među domaćim priređivačima igara na sreću. Zatim se početkom prošlog desetljeća uspješno prebacila na Internet i ponudila igračima online klađenje.

Danas se Super Sport može pohvaliti vrlo dobrom mobilnom aplikacijom, kao i programom vjernosti kroz koji se možete dokopati besplatnih oklada. U svom sučelju nudi i ponešto video prijenosa, a tu su i raznolike metode plaćanja. Sve u svemu, radi se o važnoj hrvatskoj kladionici, zbog čega donosimo njezinu detaljnu recenziju.

Povijest, licenca i sigurnost

Kladionica Super Sport osnovana je 2000. godine. Među prvima se pojavila na hrvatskom tržištu i ubrzo postala kladionica s najviše registriranih korisnika. Taj je status zadržala sve do danas.

Ovaj priređivač igara na sreću dosad je promijenio tri vlasnika. Trenutno je u vlasništvu britanske Entain grupacije. Otkupila ga je prije nekoliko godina od češke EMMA grupacije. Poslovanje u našoj zemlji vodi Super Sport d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, a kao direktori se navode Radim Haluza, Pavel Horák i Goran Đurić.

Super Sport prva stranica

Super Sport je licencu za priređivanje sportskog klađenja izvadio još početkom novog milenija. To je unaprijedio 2010. godine, kada je od Ministarstva financija Republike Hrvatske dobio licencu za online klađenje. Dakle, oduvijek potpuno legalno posluje u našoj zemlji.

Što se pak sigurnosti tiče, treba reći da ova kladionica ima moćan tim razvojnih programera u svojem okrilju. Zato je zaštita korisničkih računa na vrlo visokoj razini. Za to se brine TLS enkripcija na web stranici, a stalne nadogradnje čine sigurnom i mobilnu aplikaciju. Također vrijedi spomenuti da Super Sport promovira odgovornu igru u svom sučelju te zabranjuje klađenje mlađima od 18 godina.

Super Sport kladionica registracija

Super Sport kladionica daje vam priliku kladiti se za pravi novac tek nakon što izradite vlastiti korisnički profil. Procedura izrade računa nije komplicirana, no postoji nekoliko podataka koje možda ne znate napamet.

Super Sport registracija

Izdvajamo OIB, IBAN i broj osobne isprave. Ove podatke pronaći ćete na svojoj osobnoj iskaznici i bankovnoj kartici. Ostatak vam neće biti problem ispuniti, a registracija se odvija u sljedećih pet koraka:

  1. Potražite link “Registracija” na naslovnici Super Sport kladionice i kliknite ga.
  2. Ispunite registracijski obrazac osobnim podacima i prihvatite uvjete korištenja ove web stranice.
  3. Aktivacijski link stići će u vašu elektronsku poštu. Kliknite na njega, nakon čega će vam postati dostupna vaša prva Super Sport prijava.
  4. Prijavite se vašim nadimkom i lozinkom. Napravite prvi depozit, kako biste mogli započeti s igrom.
  5. Uzmite bonus za nove igrače i započnite akciju njegovog otključavanja.

Super Sport registracija tek je prvi korak koji morate proći kako bi vaš profil postao potpuno funkcionalan. Naime, od vas se traži i da verificirate svoj račun. Super Sport će vas za to nagraditi s ponešto besplatnih vrtnji u svom casinu.

Verifikaciju ćete realizirati slanjem kopije osobne iskaznice, ali i video pozivom s operaterom pri kojem ćete pozirati sa svojom osobnom u rukama. Sve to zapravo možete izbjeći ako odete u poslovnicu i tamo pokažete svoj osobni dokument.

Super Sport bonusi i promocije

Super Sport možda ima pregršt korisnika i oku ugodno sučelje za igru, no po pitanju bonusa definitivno ima mjesta za napredak. Uostalom, nema poseban odjeljak na kojem možete provjeriti aktualne promocije, što dovoljno govori koliko je darežljiv prema korisnicima.

Svejedno, pronaći ćete ovdje barem solidan bonus za nove igrače, a tu je i program vjernosti koji može pomoći u provođenju vaše strategije. Izdvajamo nekoliko promotivnih ponuda koje ovdje vrijedi uzeti u obzir…

Super Sport bonus dobrodošlice

Bonus dobrodošlice

Super Sport bonus dobrodošlice dostupan je novim korisnicima u maksimalnom iznosu do 100 eura. Do njega možete doći zahvaljujući prvom depozitu. Ova kladionica zatim će vam ponuditi jednak iznos bonusa vašoj novčanoj uplati.

Zanimljivo, nećete odmah nakon depozita dobiti novac, već ga morate polako otključavati po sljedećem principu:

  • traži se da okrenete dodijeljeni iznos 4 puta,
  • nakon svakih 25% uspješne reinvesticije dobivate četvrtinu svog bonusa,
  • dužni ste reinvestirati bonus na listićima s ukupnom kvotom 2,50 ili većom,
  • na listićima moraju biti minimalno 3 para,
  • sistemski listići, loto i virtualne oklade ne ulaze u promociju,
  • imate 30 dana za otključavanje bonusa.

Dakle, u pitanju je bonus dobrodošlice koji može biti izazov, pogotovo ako pomno ne odaberete parove koje ćete odigrati. Imate pritom pravo koristiti oklade prije početka utakmica, kao i one uživo.

Super Sport bonus dobrodošlice100% do 100 €
Minimalna uplata2 €
Reinvesticija4 puta
Vremenski rok30 dana
Specijalni uvjeti3 para, ukupni tečaj 2,50

Super Sport nudi i alternativni bonus za nove igrače online casina, u vrijednosti do 300 eura. Tu se traži reinvesticija dodijeljenog iznosa 30 puta na slot automatima, a još veća na igrama za stolom. Ako se bavite isključivo klađenjem, to bi mogao biti prevelik zalog za vas pa biste se trebali držati bonusa za nove igrače namijenjenog sportskoj prognozi.

SuperKlub bodovi lojalnosti

Ostali bonusi

Uz bonus dobrodošlice Super Sport nema mnogo promocija vrijednih spomena. Mnogo toga se svodi na natjecanje među igračima, poput SuperMaratona. Tu se igrači dva do četiri tjedna svakodnevno klade, a prvi listić kojeg taj dan odigraju se računa u samom natjecanju. Minimalan ulog po listiću je 2,70 eura. Nagradni fond je najčešće 50 tisuća eura. Najuspješniji mogu računati na bonus veći od tisuću eura, a svi koji izdrže do kraja maratona na kraju će dobiti nekoliko eura utješne nagrade.

Ova kladionica ima i svoj SuperKlub. U pitanju je program vjernosti, namijenjen igračima sportskog klađenja i online casina. Na vama je skupljati Supere, bodove lojalnosti koje kasnije možete zamijeniti za besplatne oklade ili besplatne vrtnje.

Pa ćete tako za 250 bodova vjernosti dobiti okladu bez rizika u vrijednosti 1,5 eura. Za 400 bodova imate pravo na besplatnu okladu od 3 eura, a za 1300 bodova gratis okladu od 15 eura. Možete putem SuperKluba aktivirati i bonus na uplatu do 50 eura, uz reinvesticiju 5 puta. Za 2000 bodova možete pak dobiti 10 eura na korištenje po vlastitoj želji.

Super Sport izbor sportova

Super Sport svoju ponudu bazira na popularnim sportovima u Hrvatskoj. Zato je najbolji izbor oklada na nogometu, košarci, rukometu, vaterpolu i tenisu.

Solidne opcije klađenja imate i na Formuli 1, gdje su bookmakeri u povijesti znali “zaspati” i ponuditi nerealno visoke kvote poznavateljima automobilizma. Isto vrijedi i za MotoGP, još jedan sport koji se isplati igrati u ovoj kladionici.

Super Sport naslovnica

Boks i MMA predvode borilačke sportove, a tu si američke profesionalne lige, poput NFL-a i MLB-a. Super Sport ponuda još uključuje futsal, odbojku, pikado, ragbi, kriket i snooker, kao i različite zimske sportove. Što se tiče e-sporta, političkih, glazbenih i filmskih oklada, njih ćete morati potražiti u nekoj drugoj online kladionici.

Super Sport kladionica ponuda oklada

Super Sport nema previše detaljnu razradu oklada čak ni na popularnim sportovima. Pa tako ovdje nećete naći ni azijski zbroj golova ni azijski hendikep. No, na nogometu se barem možete kladiti na strijelce, čak i u HNL-u. Klađenje na zbroj golova ide pak uz tri znaka, što znači da oklada na 2+ gola znači isto što i više od 2,5 gola na drugim web stranicama za klađenje.

U košarci se možete kladiti na asistencije i koševe igrača, kao i na dvije do tri razine hendikepa te učinak svake od ekipa. Na tenisu imate pravo igrati hoće li barem jedan set završiti 6:0 ili neće, a isto vrijedi i za tie-break. Na hokeju je izbor oklada vrlo skroman i vrijedi tek izdvojiti opciju igranja prva trećina/kraj.

Na rukometu i vaterpolu dostupne su oklade na učinak pojedinih igrača, ali samo na najjačim utakmicama. Već na manje razvikanim ligama opcije za igru su maksimalno ograničene. To vrijedi i za ostatak sportova, a iznimka je Formula 1, gdje se može kladiti na odustajanja, duele u kvalifikacijama i izlazak sigurnosnog automobila. Tu se uvijek nađe neki obećavajući tečaj.

Kvaliteta kvota

Super Sport kladionica rijetko ima najviše koeficijente na hrvatskom tržištu. Iznimka su parovi iz kategorije Super Tip, na kojima su uvećane kvote. No, radi se o izjednačenim utakmicama na kojima je najteže prognozirati pobjednika.

Super Sport izbor oklada

Postoji i Super Šansa, odnosno lista utakmica s uvećanim tečajevima s koje imate pravo uzeti jedan par, pod uvjetom da vaš listić ima minimalno 6 parova. Treba reći da su Super Sport koeficijenti bolji pri klađenju na pobjednika utakmica, nego na specifičnim okladama. No, na manje popularnim sportovima bookmakeri su skloni pogreškama i to je nešto što se isplati pratiti i iskoristiti.

Super Sport klađenje uživo

Super Sport je među prvima u Hrvatskoj ponudio klađenje uživo. Imate pravo kladiti se na gotovo svaki sportski događaj dok je u tijeku, s pregršt zanimljivih opcija za igru. To posebno dolazi do izražaja u tenisu, gdje je pred vama još i više dostupnih oklada nego prije početka meča.

Korisnici ove kladionice najviše se uživo klade na nogomet, košarku, tenis i rukomet. Tražene su oklade na zbroj golova, kao i tko će sljedeći zabiti na nogometu. Hendikep i zbroj koševa se pak mnogo igraju na košarci. Treba spomenuti i da se u tenisu najviše isplati igrati na preokret, odnosno tipovati na onog tko je u zaostatku, jer tada je tečaj na vrhuncu. To daje odlične rezultate kad igraju tenisačice.

Oklade uživo ovdje prate brojni prijenosi. Možete gledati nogometne utakmice od Azije i Južne Amerike do najjačih europskih liga. Tu su i teniski turniri svih razina, uključujući i Grand Slam. Nađe se i nešto košarke, kao i hokej na ledu.

Super Sport klađenje uživo

Uz sve to, vrijedi spomenuti kako je potkraj 2023. godine Super Sport napokon ponudio korisnicima cash out opciju. To znači da imate pravo isplatiti dobitak prije nego što završe svi događaji na njemu. Naravno, kladionica će vam ponuditi nešto manju cifru. No, katkad je baš to spasonosno rješenje, pogotovo ako vidite tijekom prijenosa uživo da stvari ne idu onako kako ste predviđali.

Uplata listića

Uplata listića moguća je u ovoj kladionici uz minimalni ulog od 0,25 eura. Možete birati između običnog i sistemskog listića. Ako se odlučite za sistemski, na vama je odrediti eventualni fiksni dio listića, kao i tip sistema koji ste spremni odigrati.

Većina igrača ovdje ipak preferira akumulator klađenje. To znači kombinirati više parova, s ciljem umnožiti ulog sa što većom kvotom. To ćete realizirati klikanjem na željene tečajeve. Oni će se pojaviti s desne strane na vašem računalu, odnosno u donjem dijelu ekrana na mobitelu. Zatim samo trebate odrediti ulog i kliknuti “Uplati”.

Svoje listiće kasnije imate priliku pratiti pod linkom “Listići”, unutar svog računa. Tamo možete pogledati i koliki cash out vam je dostupan. Informaciju jesu li listići još u igri vidjet ćete i na naslovnici.

Super Sport metode plaćanja

Super Sport nudi svojim korisnicima četiri različita načina uplate novčanih sredstava. Depozit možete napraviti uz pomoć debitnih i kreditnih kartica, kao i putem e-novčanika. Također imate pravo koristiti bonove pa i odšetati se u poslovnicu i uplatiti gotovinu.

Super Sport metode plaćanja

Minimalna uplata postavljena je na 5 eura uz bankovne kartice, a na 10 eura uz Skrill. Već 1 euro imate pravo prenijeti uz Aircash, a manje iznose primaju i u poslovnici, gdje se od vas traži da im predočite vlastiti poziv na broj.

Što se isplate tiče, za nju je preduvjet uspješna verifikacija profila. Moguća je na vaš bankovni račun ili u e-novčanik, kao i preuzimanje gotovine na šalteru.

Metoda plaćanjaMinimalna uplataMinimalna isplataVrijeme isplate
Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover5 €5 €1-3 radna dana
Aircash, Skrill1 – 10 €5 €24 sata
A-Bon, Paysafecard5 €NedostupnoNedostupno
Poslovnica1 €5 €Trenutno

Super Sport kladionica aplikacija

Super Sport se može pohvaliti vrlo kvalitetnom aplikacijom za klađenje. Zove se Sporti i imate je pravo skinuti na stranici ovog priređivača igara na sreću. Odnedavno je dostupna i uz Google Play. Verzija pak za iOS nalazi se u App Storeu.

Aplikacija za klađenje ovog priređivača igara na sreću odvojena je od zasebnog appa za casino. To je ubrzava i poboljšava korisničko iskustvo. Prednost igre putem mobilne aplikacije svakako je brzina dolaska do vašeg računa. To je posebno bitno ako prakticirate klađenje uživo, jer vrijednost kvota se brzo mijenja.

Super Sport aplikacija Sporti

Super Sport aplikacija Sporti omogućuje vam sve što i web stranica ove kladionice. U njoj možete gledati besplatne prijenose utakmica i koristiti cash out. Mobilno plaćanje također je dostupno. Dizajn i funkcionalnost su pak na prilično visokom nivou. U aplikaciji definitivno nije problem pronaći željene utakmice i finalizirati uplatu listića.

Korisnička podrška

Super Sport kladionica je po mnogim stvarima među liderima na hrvatskom tržištu. No, ne i po pitanju korisničke podrške. Naime, kontaktirati operatere možete isključivo putem emaila. Nema chata uživo niti besplatnog telefona.

To je popriličan minus za ovako bogatog i velikog priređivača igara na sreću. Mnogi korisnici time nisu zadovoljni, jer komunikacija emailom ipak je puno sporija od tekstualnog čavrljanja. Druge kladionice već godinama nude svojim igračima chat uživo pa nikome nije jasno što Super Sport čeka.

Super Sport kladionica novosti

S obzirom na to da odjeljak s bonusima i promocijama za klađenje uopće ne postoji na web stranici, svakako je bitno pretplatiti se na newsletter ove kladionice. Ako to napravite, Super Sport će vam slati najnovije vijesti vezane uz aktualnosti u svijetu klađenja, ali i novosti o dostupnim turnirima i promotivnim ponudama.

Super Sport Facebook

Super Sport možete pratiti i na društvenim mrežama. Bilo da slijedite njegove objave na Facebooku ili na Instagramu, uočit ćete da ovaj priređivač igara na sreću mnogo energije ulaže kako bi postao viralan. Pregršt je tu atraktivnih grafika i zabavnih objava, a nađe se i nešto informacija vezanih za dobitne listiće i aktualne turnire u klađenju.

Zaključak

Super Sport već puna dva i pol desetljeća postiže impresivne poslovne rezultate u Hrvatskoj. Radi se o jednoj od najpoželjnijih tvrtki u našoj zemlji, zbog čega je već promijenila tri različita vlasnika.

Što se ponude za igrače tiče, mogli bismo reći da bi kvote definitivno mogle biti više. Razrada utakmica je solidna, ali ne i izvanredna. Bonusi postoje, ali postojeći igrači ne mogu računati na mnogo primamljivih promocija.

Dojam svakako popravlja oku ugodno sučelje, kao i vrlo dobra mobilna aplikacija pa i brojni besplatni prijenosi utakmica. No, Super Sport ima mjesta za napredak po pitanju svoje ponude i to je nešto na čemu će morati poraditi, ako želi zadržati konkurenciju za sebe koja ga je već u mnogim segmentima korisničkog iskustva preskočila.

FAQ (Najčešće postavljana pitanja)

Koji je najbolji bonus u Super Sport kladionici?

Bonus dobrodošlice do 100 eura trenutno je najbolja ponuda u Super Sport kladionici. Na njega imate pravo u stopostotnoj vrijednosti prvog depozita. Ako pametno rasporedite ulog i igrate samo isplative kvote, nije ga problem uspješno otključati. Kasnije možete računati tek na ponešto besplatnih oklada uz program vjernosti SuperKlub.

Na koje sportove se isplati kladiti u Super Sport kladionici?

Super Sport ima solidnu ponudu na nogometu, rukometu, košarci i vaterpolu. Tenis se pak kod njega više isplati igrati uživo nego prije početka mečeva. Najbolji dojam ostavlja ponuda na Formuli 1, gdje se uvijek nađe pokoja nerealno visoka kvota, baš kakve traže iskusni poznavatelji automobilizma.

Isplati li se skinuti Super Sport aplikaciju Sporti?

Super Sport aplikacija Sporti spada među najbolje na hrvatskom tržištu. Definitivno se isplati skinuti je, pogotovo ako se volite kladiti uživo. Dizajn joj je vrlo dobar, kao i funkcionalnost. Omogućuje vam gledanje prijenosa utakmica putem mobitela te ubrzava dolazak do željenih oklada.

Kako verificirati profil u Super Sport kladionici na najjednostavniji način?

Prilikom verifikacije profila Super Sport od vas traži da dogovorite video poziv s operaterom, kako biste pozirali pred kamerom s osobnom u rukama. Sve to možete izbjeći ako odete na šalter s osobnom ispravom i obavite verifikaciju u poslovnici.

Što je Stadion Super Sport kladionice i kako mu se pridružiti?

Stadion je mjesto na kojem Super Sport pokušava okupiti svoje igrače i stvoriti od njih zajednicu. Pridružit ćete se ako podijelite svoj listić. Tamo se može osvojiti novčana nagrada za SuperStativu, odnosno za najbolji listić dana s jednim promašajem. Također imate priliku inspirirati se listićima drugih kladitelja.

5/5 - (1 vote)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Online Kladionice

Bonus Dobordošlice

700 EUR

+ 200 Besplatnih Vrtnj

Bonus Dobordošlice

Kotač Sreće

Bonus Dobordošlice

100% do 100 EUR

+333 besplatne vrtnje

Super Sport Kladionica
3.5/5
© Copyright 2024 Kladionica.hr sva prava pridržana. 18+