Što su besplatne oklade i kako ih uloviti na Internetu?

Home » Što su besplatne oklade i kako ih uloviti na Internetu?

Besplatne oklade su postale uobičajen način nagrađivanja u online kladionicama. Zato donosimo malo objašnjenje što stoji iza njih i kako ih koristiti na najefikasniji mogući način.

Online kladionice okrenule su svijet sportske prognoze naglavačke. Naime, kada su se pojavile sa sobom su donijele brojne bonuse i promocije, nešto o čemu smo samo mogli sanjati dok smo se kladili na šalteru u poslovnici.

Jedan od popularnih bonusa na web stranicama za klađenje svakako su besplatne oklade. U pitanju je nagrada igračima koja dolazi bez pravog rizika za vaš budžet. Ovakav Freebets bonus danas je toliko postao popularan da ga sportske kladionice češće dijele nego klasični bonus na depozit.

No, besplatne oklade imaju svojih posebnosti o kojima mnogi igrači još uvijek ne znaju dovoljno. Zato donosimo mali vodič kako ih koristiti, s posebnim osvrtom na web lokacije na kojima ih imate priliku uloviti.

Zašto su besplatne oklade popularne među igračima?

Besplatne oklade daju vam priliku da se kladite, bez da koristite vlastita sredstava za igru. Pojavljuju se u tri varijante:

  • kao nagrada prilikom registracije,
  • kao stimulacija za klađenje na popularne utakmice,
  • kao dodatni poticaj za vjerne igrače.

U većini slučajeva besplatne oklade predstavljaju zapravo bonus bez depozita. To znači da ne morate napraviti novčanu uplatu kako biste dobili pravo koristiti ih. To je i najvažniji razlog njihove popularnosti. Upravo bonus bez depozita je najbolji tip bonusa, budući da ne predstavlja nikakav rizik za saldo na vašem korisničkom računu.

Klađenje uz besplatne oklade

Ako se pak radi o nagradi za registraciju, tada ovakve oklade mogu biti povezane uz vaš depozit. No, obično se traži neka manja uplaćena cifra, do 10 eura. U svim ostalim slučajevima besplatne oklade dobivate bez nekih posebnih uvjeta. Jednostavno ih dobijete na raspolaganje i ispucate tamo gdje su dostupne.

One mogu biti dio personaliziranih bonusa. To znači da ih dobivate na onim utakmicama za koje online kladionica vjeruje da bi vam mogle biti zanimljive. Obično se radi o popularnim sportskim događajima u Hrvatskoj.

Putem besplatnih oklada online kladionice nagrađuju i vašu vjernost. Pa tako na mnogim web lokacijama za klađenje bodove lojalnosti možete pretvoriti u Freebets stimulaciju. Uglavnom, radi se o vrijednom dodatku promocijama koji može biti prevaga dok pokušavate dugoročno nadmudriti bookmakere…

Kako se koriste besplatne oklade i na što posebno paziti?

Besplatne oklade jednostavne su za korištenje. Na vama je prihvatiti uvjete promocije i primiti ih na vaš korisnički račun. Nakon toga samo ih još trebate aktivirati prilikom uplate listića. Obično postoji posebno polje koje morate stisnuti kako biste iskoristili svoje gratis žetone za klađenje.

Neke besplatne oklade imate pravo iskoristiti na bilo kojoj utakmici koja je u ponudi. No, češće se radi o okladama dostupnima za specifične događaje ili sportove. Zato prvo pročitajte pravila korištenja ovakvog bonusa, kako biste točno znali gdje možete iskoristiti svoja besplatna sredstva.

Nogomet klađenje

Ponekad ovakve oklade imaju i dodatne uvjete. Pa se zna tražiti da odigrate dva ili tri para na listiću. Kvota na svakom treba biti 1,30 ili veće. Može postojati i minimalna ukupna kvota koju ste dužni odigrati.

Što je najvažnije, profit ostvaren besplatnim okladama najčešće niste dužni ponovo uložiti, prije nego što dobijete pravo isplatiti ga. Međutim, imajte na umu da u gotovo svim kladionicama u slučaju dobitka na takvom listiću zarađujete samo ostvareni profit, dok ulog koji vam je poklonjen nestaje.

Kako Free Bet bonus koriste iskusni igrači?

Besplatne oklade su uvijek dobra stvar, pogotovo ako ih možete uzeti bez potrebe za depozitom. Zato ih ozbiljni kladitelji pokušavaju uloviti gdje god mogu.

Jednom kad se dokopate ovakvog bonusa, tada je najvažnije paziti na uvjete njihovog korištenja. Ako ih ne ispunite, moguće je da vam online kladionice neće dati da aktivirate gratis okladu. Možda vam čak i uzme novac s vašeg računa i odbije kasnije vratiti.

Besplatno klađenje

Važno je naglasiti da iskusni igrači uvijek pokušavaju maksimizirati profit od besplatnih oklada. To znači igrati na krupne kvote. Naime, ako odigrate 10 eura besplatnih oklada na koeficijent 2, imat ćete pravo isplatiti samo 10 eura umanjenih za porez. Onih 10 eura uloga nestaje. Ako pak odigrate 10 eura Freebet bonusa na kvotu 5, isplatit ćete 40 eura umanjenih za porez, a samo petina potencijalnog dobitka nestaje.

Dakle, što je veća kvota uz besplatne oklade, to su one isplativije. Rizika za vaš budžet pritom nema pa svakako ima smisla ciljati na ozbiljan dobitak, jer to je najbolja strategija korištenja ovog tipa stimulacije…

Gdje su u Hrvatskoj dostupne besplatne oklade?

Brojne domaće online kladionice nude ovaj tip stimulacije svojim igračima. Uostalom, izdašni bonus dobrodošlice Germania kladionice do 1000 eura nakon uspješne reinvesticije imate pravo koristiti upravo kao besplatne oklade.

Favbet kladionica vam već prilikom registracije nudi okladu bez rizika do 30 eura. To je zapravo ista stvar kao i besplatna oklada. Ovakva stimulacija dobro dođe novim igračima, a dostupan im je i bonus na depozit do 700 eura. Oklade bez rizika u vrijednosti do 50 eura dostupne su i u sklopu Favbet Tjednih Trka.

Prva Sportska Kladionica također povremeno dijeli besplatne oklade. Kao i Germania, njezin bonus dobrodošlice kojeg ste dužni okrenuti samo jednom postaje nakon reinvesticije besplatna oklada za vaše daljnje klađenje.

Ovaj tip stimulacija pronašli smo i u sklopu programa vjernosti SuperSport kladionice. Nudi ga i Cro Bet novim igračima, kao i Admiral. Dakle, radi se o nagradi koja trenutno dominira u svijetu online klađenja i definitivno se isplati povremeno je zgrabiti…

KladionicaBesplatne okladeVrijednost
GermaniaUz Kotač sreće1000 €
PSKUz bonus na depozit100 €
FavbetOklade bez rizika50 €
SuperSportUz program vjernosti20 €
Cro BetUz prvi depozit10 €
AdmiralUz registraciju10 €

FAQ (Najčešće postavljana pitanja)

Zašto online kladionice dijele besplatne oklade?

Ovaj tip nagrađivanja sportske kladionice preferiraju zato što ne garantira novac korisniku, a opet djeluje stimulativno. Naime, potrebno je složiti dobitan listić kako bi besplatna oklada upalila. Mnogi to nisu u stanju pa web stranice za klađenje iz ovakvih promocija na kraju izađu s profitom.

Je li besplatna oklada bolja promocija od bonusa na depozit?

Bonus na depozit u većini online kladionica nije problem uspješno reinvestirati. Radi se o bonusu kojeg iskusni igrači itekako vole. Besplatna oklada dobro dođe pri provođenju vaše strategije, no bonus na novčanu uplatu je još uvijek bolja opcija za kladitelja.

Kako uloviti besplatnu okladu kroz program vjernosti?

Besplatne oklade nagrada su za aktivnu igru u online kladionicama. Dobivaju ih oni igrači koji skupe dovoljno bodova lojalnosti, kako bi ih razmijenili za gratis okladu. Na vama je samo igrati one listiće koje program vjernosti priznaje za skupljanje bodova. Nakon nekog vremena imat ćete dovoljno bodova da ih zamijenite za besplatnu okladu.

5/5 - (2 votes)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Online Kladionice

Promocija

Bonus za najuspješnije

Promocija

Bonus za najuspješnije

Promocija

Bonus za najuspješnije

Bonus Dobordošlice

Bonus na prvu uplatu

Bonus Dobordošlice

100% do 100 EUR

+333 besplatne vrtnje

© Copyright 2024 Kladionica.hr sva prava pridržana. 18+