Europsko Prvenstvo 2024: Najvažniji savjeti za uspješno klađenje

Home » Europsko Prvenstvo 2024: Najvažniji savjeti za uspješno klađenje

Nogomet je najpopularniji sport u Hrvatskoj za online klađenje. To posebno vrijedi za utakmice u kojima igra hrvatska reprezentacija. Baš zato nam je svima toliko zanimljivo Europsko prvenstvo 2024, jer nudi novu priliku Dalićevim izabranicima da se pokažu na velikoj sceni. Domaći kladitelji to će pak pratiti milijunima uplaćenih listića.

Euro 24 igra se od 14. lipnja do 14. srpnja u Njemačkoj. Dvoboji su na rasporedu u 10 različitih gradova, uključujući velike stadione u Berlinu, Dortmundu, Münchenu i Gelsenkirchenu.

Hrvatska u grupnoj fazi nastupa u Berlinu, Hamburgu i Leipzigu, nakon čega se svi nadamo da će daleko dogurati u dvobojima na ispadanje. Euro kvalifikacije 2024 pokazale su pak da je konkurencija žestoka. Ništa nije nemoguće na utakmicama nogometne smotre Starog kontinenta.

Euro 24 klađenje

Zato donosimo ovaj vodič za klađenje na Europsko prvenstvo u nogometu 2024, s posebnim fokusom na oklade koje se isplati koristiti. Čekaju vas u nastavku tipovi za klađenje, a i strateške ideje kako na kraju turnira završiti s profitom u vašoj online kladionici.

Pregled Euro 24 favorita

Euro 24 ima svoje favorite. Ako pitate online kladionice, to su reprezentacije Engleske i Francuske. Na njima su najmanji tečajevi na osvajanje titule, što zbog kvalitetnih pojedinaca, što zbog duge nogometne tradicije.

Slijedi ih Njemačka kao domaćin. Elf je doduše bio neuvjerljiv zadnjih godina, no vjeruje se da će se pokazati na svom terenu, osokoljen europskim uspjesima Borussije Dortmund i Bayer Leverkusena.

Na Euro 24 spektaklu mnogo se također očekuje od Portugala i Španjolske, još dvije vrlo moćne reprezentacije. Slijede ih zatim Italija, Belgija i Nizozemska, a tek nakon njih kladionice vide Hrvatsku na listi favorita za ovo natjecanje.

ReprezentacijaFifin renkingKvota na titulu
Engleska44,20
Francuska24,30
Njemačka167
Španjolska89
Portugal69
Italija914
Belgija314
Nizozemska716
Hrvatska1040
Danska2140

No, sjetimo se da je tako bilo na prethodna dva SP-a pa su se naši vratili s medaljom. Koeficijent koji se kreće oko 40 na titulu Hrvatske zbog toga izgleda primamljivo. Mnogi će ga odigrati i prije početka turnira.

Treba li se kladiti na Euro 24 favorite?

Većina igrača u Hrvatskoj se kladi na favorite. Europsko prvenstvo u nogometu 2024 neće biti iznimka. Najuglednije reprezentacije bit će svakodnevno na listićima domaćih igrača, što ne mora biti nužno loše. No, oklade na favorite imaju i svojih slabosti.

Istina je, kad odigrate na Francusku, Englesku ili Portugal veliki su izgledi da će vaš favorit zaista pobijediti. No, koeficijenti su u pravilu niski na ovom reprezentacijama, što dugoročno nije dobro rješenje za vas.

Zato iskusni igrači koriste oklade na hendikep i poluvrijeme/kraj kako bi podebljali tečaj. Također kombiniraju pobjedu favorita s klađenjem na zbroj golova. Znaju igrati i broj postignutih golova jedne od ekipa na travnjaku.

Drugim riječima, klađenje na favorite traži pametan izbor oklada. U suprotnom ćete igrati tečajeve niže nego što bi realno trebali biti.

Prednosti klađenja na Euro 24 favorite

  • Veliki izgledi da će oklada biti uspješna.
  • Lako doći do relevantnih informacija o utakmici.
  • Stručne analize idu u prilog vašoj prognozi.
  • Moguće podebljati kvotu specifičnim okladama.

Nedostaci klađenja na Euro 24 favorite

  • Niski koeficijenti smanjuju potencijalni dobitak.
  • Nije lako procijeniti tko je zaista izraziti favorit.
  • Bookmakeri posebno lukavi kad igraju favoriti.
  • Europsko prvenstvo 2024 vrlo izjednačeno i nema sigurnih oklada.

Kako se kladiti na Euro 24?

Klađenje na Europsko prvenstvo 2024 itekako je privlačno sportskim znalcima u našoj zemlji. No, prije nego dobijete priliku uplatiti svoj listić, potrebno je pronaći web stranicu na Internetu na kojoj ćete moći provoditi svoju strategiju.

Na vama je kreirati profil tamo gdje vaš novac vrijedi najviše. To znači da morate potražiti vjerodostojnu online kladionicu. Što joj je bolja reputacija među igračima, to se više isplati u njoj provoditi svoju strategiju.

Klađenje na Euro

A da bi bilo moguće igrati za pravi novac, potrebno je proći kroz registracijski postupak. To znači da ćete morati ispuniti formular s osobnim podacima, kako biste izraditi korisnički profil. OIB, IBAN i broj osobne isprave su podaci koje traže hrvatske kladionice. Ako ih ne znate napamet, potražite ih na svojim dokumentima.

Jednom kad ispunite obrazac na vaš email će stići aktivacijski link. Kliknite na njega i prijavite se u svoj korisnički račun. Dozvolite pregledniku da zapamti vaše korisničke podatke radi brže prijave. Možete skinuti i mobilnu aplikaciju, kako biste u dva klika došli do omiljenih oklada.

Bonus za klađenje na Europsko prvenstvo 2024

Nakon što napravite prvi login, vrijeme je da prenesete novac na svoj korisnički račun. Među metodama plaćanja su bankovne kartice, bonovi i e-novčanici. Odaberite kanal za novčane transakcije koji vam najviše odgovora.

Imajte samo na umu da vam svaka ugledna online kladionica nudi bonus nakon registracije. Najčešće je povezan s depozitom pa svakako provjerite maksimalni iznos koji imate pravo zgrabiti. U pitanju je bonus koji je iskoristiv uz klađenje na Europsko prvenstvo 2024. Dobro će vam doći dok pokušavate nadmudriti bookmakere.

Jednom kad primite bonus novac, preostaje vam otključati gratis sredstva. Imate odličnu priliku to učiniti klađenjem na Europsko prvenstvo u nogometu 2024, no svakako provjerite na kakvim listićima ste dužni koristiti dodijeljena sredstva. Moguće je da će kladionica tražiti listić s 3 do 4 para, svaki s kvotom 1,30 ili većom.

Uspješno otključavanje bonusa daje vam šansu isplatiti vlastitu zaradu. Naravno, tek nakon što verificirate svoj profil. To ćete napraviti slanjem kopije osobne iskaznice korisničkoj službi. Dužni ste tome dodati i jednu selfie fotografiju. Radi se o zakonskoj obavezi svake online kladionice. Kada je ispunite vaš će profil biti potpuno funkcionalan.

Nakon što sva birokracija bude gotova, preostaje vam posvetiti se klađenju na nogomet. Igrajte smireno i racionalno koristite sredstva koja imate na raspolaganju. Bilo da su u pitanju tipovi za klađenje koje su vam savjetovali drugi ili oklade koje osobno preferirate, svakako ih odigrajte tamo gdje su kvote najbolje. Pokušajte pritom zgrabiti i svaki bonus koji vam je dostupan po povoljnim uvjetima…

Napredne strategije klađenja na Europsko prvenstvo 2024

Sustavno klađenje može drastično povećati vaše izglede za dolazak do dugoročnog profita. Radi se o pravilnom izboru oklada, kao i o pametnoj strategiji određivanja visine vlastitog uloga.

Treba naglasiti da iza vašeg klađenja treba prije svega stajati znanje. Uostalom, Euro kvalifikacije 2024 su nam već pokazale da isključivo znalci mogu do dobitka kada igraju reprezentacije. Isto će se potvrditi i tijekom glavnog turnira u Njemačkoj.

Klađenje na Europsko prvenstvo u nogometu

Napredne strategije klađenja namijenjene su iskusnim igračima. No, mogu unaprijediti i igru početnika. Ključno je samo dobro proučiti opcije koje imate na raspolaganju te nakon toga donijeti prave odluke vezane uz parove i ulog na vašem listiću.

1. Vrijednosno klađenje

Vrijednosno klađenje poznatije je po svom engleskom nazivu “value betting”. U pitanju je kombiniranje sportskog znanja s pravilnom procjenom matematičke vjerojatnosti. Vaš cilj je odrediti koji koeficijent je postavljen višim nego što bi realno trebao biti. Zatim igrate isključivo takve tečajeve, kako biste dugoročno bili u plusu.

Na primjer, ako je koeficijent 1,30 na pobjedu Francuske protiv neke slabije reprezentacije, možda ćete zaključiti da je kvota niža nego što bi trebala biti. No, kada vidite kvotu 2,00 na okladi poluvrijeme/kraj 1/1, to bi već mogla biti opcija koju se isplati staviti na listić.

Iskusni igrači vrijednosno klađenje prakticiraju tipovanjem na autsajdera, ali i podebljavanjem tečaja na favoritu. U obzir uzimaju sve, od oklada na strijelce, kornere i kartone do tipovanja na zbroj golova pa i na kaznene udarce.

Odluka se donosi na temelju relevantnih informacija, poput stanja s ozljedama, motivacije i trenutne forme. Međusobni omjer u prethodnim dvobojima i vremenska prognoza također su bitni faktori. Na kraju vjerojatnost koju vi smatrate realnom uspoređujete s kvotama u online kladionici. Ako su tečajevi viši nego što mislite da bi trebali biti, tada ih stavljate na listić.

2. Klađenje uživo

Osim prije početka utakmica, na Europsko prvenstvo 2024 možete se kladiti i uživo. Izbor dostupnih oklada u hrvatskim kladionicama bit će prilično raskošan za ovo natjecanje. To će se osjetiti i pri live klađenju.

Među omiljene oklade uživo spada klađenje na golove, kao i tipovanje tko će sljedeći zabiti. Gol u zadnjih 20 minuta vole odigrati iskusni kladitelji. Dva gola u drugom poluvremenu također spadaju među dobre opcije.

Imajte na umu da pri live okladama kvote rastu ili padaju, ovisno o onome što se događa na terenu. Pa na favoritu možete uloviti puno veću kvotu nego prije početka utakmice, pogotovo ako nije poveo u prvom poluvremenu.

Ključ uspjeha pri klađenju uživo je uloviti koeficijent dok je na svom vrhuncu. Baš kao da ste na burzi dionica. Kasnije se možete i pokriti korištenjem cash out opcije. Da, definitivno ima smisla braniti svoj listić u sudačkoj nadoknadi. Europsko prvenstvo 2024 sigurno će servirati nekoliko ludih preokreta pa se svakako zaštitite ranijom isplatom.

3. Akumulator klađenje

U online kladionicama imate pravo kombinirati više sportskih događaja na istom listiću. To se naziva akumulator klađenje. Neki takvu strategiju zovu i slaganjem kombinacijskog listića.

Kako god, akumulator klađenje daje vam šansu zgrabiti puno veću ukupnu kvotu nego da ste svaku svoju okladu odigrali pojedinačno. No, već jedan promašaj znači da vas je kladionica pobijedila.

Zato je bitno odigrati umjeren broj parova na svom listiću. Istina je, dio online kladionica nagrađuje igrače koji igraju akumulator sa 6 ili više parova. Dobivate kod njih uvećani dobitak. No, morate znati da s velikim brojem odigranih događaja drastično padaju vaši izgledi da ćete pogoditi svoju prognozu.

Klađenje uz besplatne oklade

Iskusni hrvatski kladitelji zbog toga se drže listića s 2 do 4 para. Pokušavaju na njima igrati isplative kvote, od 1,70 na više. Uz Euro 24 možete očekivati pregršt takvih dostupnih tečajeva. Bitno je samo ne pretjerivati s ukupnim brojem odigranih događaja.

Nema sumnje, akumulator klađenje zaslužno je u Hrvatskoj za neke od najvećih dobitaka. Međutim, traži strpljenje i optimalan izbor odigranih parova. Euro 2024 vam neće dati priliku odigrati bezbroj događaja u istom danu, kao što je to slučaj pri klađenju na nogometne klubove. No, imat ćete šansu kreirati lijepu kombinaciju od 2 do 3 para baš svaki dan.

Savjeti za uspješno klađenje na Europsko prvenstvo 2024

Nogometni Euro traži specifičan pristup klađenju. Naime, u pitanju su dvoboji reprezentacija koji nisu isti kao utakmice klubova. Najveća razlika je to što se igra puno čvršći nogomet i manje je prilika za postizanje pogotka. Također, najbolje momčadi ne pobjeđuju tako lako kao što je slučaj u nacionalnim nogometnim ligama pa se definitivno ne isplati igrati na vrlo niske kvote.

Europsko prvenstvo 2024 mogla bi biti još jedna odlična prilika za klađenje na zbroj golova. Očekuje se manje od 2,5 gola na većini utakmica. Ne baš kao na Afričkom kupu nacija, ali svakako s puno manje prilika nego kad međusobno igraju najjači klubovi Premiershipa.

Oklada na remi u prvom poluvremenu pa i dvoznak na autsajdera mogli bi dati rezultata, pogotovo u nokaut fazi turnira. Što se pak oklada na hendikep i poluvrijeme/kraj tiče, nisu tako efikasne kao tijekom klupske sezone. No, na najmoćnijim reprezentacijama ima ih smisla koristiti kako biste podebljali tečaj. Pobjeda bez primljenog gola još je jedna opcija koju treba imati na oku.

Naravno, pri izradi listića svakako uzmite u obzir sve one bitne informacije o nekoj utakmici. Prethodni međusobni dvoboji, stanje s ozljedama pa i motivacija mogu odlučiti kome dati prednost.

Ne zaboravite niti bonuse. Vodeće online kladionice ne samo što vam nude bogati paket dobrodošlice, već i pregršt oklada bez rizika za Euro 24. To može biti prevaga u vašem dvoboju s bookmakerima pa svakako iskoristite svaki bonus kojeg imate pravo preuzeti uz povoljne uvjete korištenja.

FAQ (Najčešće postavljana pitanja)

Kako se kladiti na ukupnog pobjednika Europskog nogometnog prvenstva?

Online kladionice već vam uoči turnira daju priliku prognozirati pobjednika nogometnog Eura. Kvote su krupne čak i na najvećim favoritima, što ovu okladu čini privlačnom. Osim što možete tipovati na reprezentaciju koja će uzeti naslov, imate priliku igrati i tko će do finala, polufinala i četvrtfinala. Takve oklade najbolje je odigrati tijekom prvog kruga grupne faze. Tada će koeficijenti i dalje biti visoki, a postat će jasnije tko bi mogao dogurati daleko.

Koja je najbolja oklada na Europsko prvenstvo 2024?

Oklade na zbroj golova, dvoznak i prvo poluvrijeme mogle bi donijeti najbolje rezultate hrvatskim kladiteljima. Očekuju se čvrste i neizvjesne utakmice u Njemačkoj pa oklade koje idu u tom smjeru definitivno bolje funkcioniraju od hendikepa, oba tima daju gol i poluvrijeme/kraj.

Isplati li se kladiti uživo na nogometni Euro?

Da, oklade uživo imaju smisla na Europskom nogometnom prvenstvu. Odnos snaga dvije reprezentacije bit će još lakše ocijeniti jednom kad se krene s centra. Kvote na favoritima bit će veće ako ne zabiju u prvom poluvremenu, a tu je i tipovanje da pada gol u završnici, što je još jedna opcija koju uživo preferiraju ozbiljni igrači.

5/5 - (3 votes)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Online Kladionice

Promocija

Bonus za najuspješnije

Promocija

Bonus za najuspješnije

Promocija

Bonus za najuspješnije

Bonus Dobordošlice

Bonus na prvu uplatu

Bonus Dobordošlice

100% do 100 EUR

+333 besplatne vrtnje

© Copyright 2024 Kladionica.hr sva prava pridržana. 18+