Cash out klađenje – kako funkcionira u online kladionicama?

Home » Cash out klađenje – kako funkcionira u online kladionicama?

Cash out klađenje došlo je u Hrvatsku. Otkrivamo isplati li se prihvatiti umanjeni dobitak prije nego sve utakmice završe na vašem listiću.

Igranje sportske prognoze traži od vas donošenje brojnih odluka. Bilo da preferirate “pre-match” oklade ili se kladite uživo, na vama je igrati isključivo isplative koeficijente, na one tipove za koje smatrate da imaju najveće izglede postati dobitni.

Traži se od vas također pametno raspoređivanje uloga, kako vam dobitak na prethodnom listiću ne bi bio uzaludan zbog nerazumnog ulaganja na sljedećem. A u cijelu tu priču sada je dodano i cash out klađenje. Riječ je o vrijednoj opciji koja može spasiti vaš listić čak i ako je na kraju trebao završiti neuspjehom.

Zato cash out klađenje definitivno zaslužuje našu analizu, u kojoj ćemo vam predstaviti sve trikove vezane uz raniju isplatu zasluženog dobitka na vašem listiću.

Što je cash out klađenje i gdje ga aktivirati?

Cash out klađenje je igranje sportske prognoze, na način da uvijek budete spremni isplatiti dobitak prije nego svi parovi na listiću završe. Drugim riječima, vi štitite svoj listić ranijom isplatom.

Cash out opcija

U Hrvatskoj je cash out stigao tek 2023. godine, iako je u Europi prisutan odavno. Razlog su bile zakonske zapreke, odnosno komplikacije vezane uz obračunavanje poreza na dobitak. No, sada prepreka više nema i vi imate pravo pristati na isplatu prije nego su svi parovi na listiću odigrani.

Online kladionice nude vam cash out klađenje na većini popularnih utakmica. To znači da će vam ponuditi određenu cifru za raniju isplatu, unatoč tome što nisu svi događaji završeni. Taj iznos može biti puno manji od potencijalnog dobitka na listiću. No, može biti i sasvim blizu cifri koju ste ganjali. Sve ovisi u kojem trenutku pristajete na cash out.

Raniju isplatu nije problem aktivirati. Obično je dostupna na linku s pregledom vaših odigranih listića. Napravit ćete to u ovih pet koraka:

  1. Uđite u svoj račun i potražite pregled odigranih listića.
  2. Provjerite koliki iznos vam nudi kladionica uz cash out klađenje.
  3. Ako vam je isplata prihvatljiva, kliknite na polje “Cash out”.
  4. Potvrdite još jednom da ste spremni na raniju isplatu.
  5. Provjerite je li dobitak sjeo na vaš korisnički saldo.

Dakle, cash out klađenje automatski će aktivirati dobitak i pribrojiti ga novcu kojeg već imate na korisničkom računu. Nakon toga povratka više nema. Ako se pokaže da su preostali parovi na listiću ispali prema vašim očekivanjima, nećete dobiti pravo na isplatu koju ste pri uplati ciljali. No, ako neki od parova na kraju zakaže, bit ćete zadovoljni što vas je cash out spasio.

U kojim situacijama se isplati cash out klađenje?

Cash out klađenje definitivno je vrijedan dodatak ponudi sportskih kladionica. No, važno je naglasiti da ga u mnogim situacijama nema smisla koristiti.

Naime, online kladionice će vam ponuditi puno manje novca nego što zaslužujete, u slučaju da prerano odlučite aktivirati cash out opciju. Zato se u pravilu ne isplati koristiti cash out sve dok ne dođete do posljednjeg događaja na svom listiću.

Tada je najbolje provjeriti uživo kako se razvija vaša prognoza i odlučiti trebate li braniti listić ranijom isplatom. Ako vaša momčad djeluje inferiorno na terenu, tada je cash out svakako opcija o kojoj trebate razmisliti.

U nogometu cash out klađenje daje najbolje rezultate u završnici nogometnih utakmica. Bilo da igrate akumulirani ili pojedinačni listić, ponuđena cifra bit će velika ako odgodite raniju isplatu sve do sudačke nadoknade. A baš u nadoknadi znaju propadati listići pa je ova opcija pravi spas.

PSK Cash Out

Isto vrijedi za košarku, hokej i rukomet. Nekad je najbolje izbjeći dramu u završnim minutama. Što se pak tenisa tiče, uvijek je pametno isplatiti dobitak dok vaš favorit uvjerljivo vodi. Ipak je to sport u kojem su preokreti mogući čak i kad im se nitko ne nada.

Iznimka su listići s pregršt odigranih događaja. Ako imate listić s 10 ili više događaja na njemu, tada cash out klađenje ima smisla čak i prije početka posljednjeg para. Naime, nakon što ste pogodili 9 ili više parova kladionica će vam ponuditi lijepu cifru, kako bi vas spriječila da uzmete maksimalan dostupan iznos.

Za kraj, spomenimo i cash out klađenje na dugoročne oklade. Ako ste tipovali da će neka momčad biti prvak i pritom uzeli veliku kvotu na početku sezone, ima smisla ranije isplatiti dobitak. To treba napraviti čim vam kladionica ponudi izdašnu cifru. Istina je, autsajderi znaju podbaciti u završnim utakmicama pa se definitivno isplati pokriti ovom opcijom.

Tip okladeBroj događajaCash out
Pojedinačna1U završnici
Akumulirana10Prije zadnjeg para
Dugoročna1Čim profit naraste

Koje hrvatske kladionice nude cash out opciju?

Velik broj domaćih kladionica ponudio je svojim korisnicima cash out klađenje, čim je to bilo zakonski dozvoljeno. Među prvima se ova opcija pojavila u Favbet kladionici.

Favbet nudi cash out uz vrlo visoke kvote na popularnim sportovima. Sve to prate besplatni prijenosi važnih natjecanja, uključujući Ligu prvaka i Premiership. Raniju isplatu možete aktivirati pod linkom “Listići”, gdje ćete uočiti one prognoze koje su još aktivne.

Cash out Favbet

Slično funkcionira i cash out Prve Sportske Kladionice. Ovdje ga je moguće koristiti na različitim sportovima i natjecanjima, što uključuje i klađenje uživo. Cifre koje PSK kladionica nudi uz cash out su pristojne pa ovu mogućnost uvijek treba imati na oku.

Opciju ranije isplate pronaći ćete i drugdje, od SuperSporta i Cro Beta, a očekuje se uskoro i u ostalim kladionicama uključujući Germaniju, u kojoj bonus dobrodošlice do 1000 eura izaziva velik interes korisnika.

FAQ (Najčešće postavljana pitanja)

Isplati li se koristiti cash out u online klađenju?

Cash out vam definitivno može spasiti listić. Važno je samo koristiti ovu opciju samo u situacijama kada vam kladionica nudi pristojnu cifru za raniju isplatu. Aktivirati cash out itekako ima smisla u sudačkoj nadoknadi nogometnih utakmica, kao i u završnici drugih sportskih dvoboja.

Zašto je cash out kasno došao u Hrvatsku?

Cash out je prisutan u europskim kladionicama već desetljećima. No, u Hrvatsku je stigao kasno zato što nije bilo zakonskog okvira za ovaj tip isplate. Postojao je i problem s izračunavanjem poreza na dobitak, što je kočilo implementaciju. Srećom, u 2023. godini napokon je pronađen kompromis.

Na kojem sportu cash out daje najbolje rezultate?

Cash out se isplati koristiti na nogometu, pogotovo u završnici utakmica. Može vam spasiti listić još na košarci, rukometu i hokeju, a posebno je koristan na tenisu, gdje je moguć preokret čak i ako vaš favorit uvjerljivo vodi protiv suparnika.

5/5 - (1 vote)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Online Kladionice

Promocija

Bonus za najuspješnije

Promocija

Bonus za najuspješnije

Promocija

Bonus za najuspješnije

Bonus Dobordošlice

Bonus na prvu uplatu

Bonus Dobordošlice

100% do 100 EUR

+333 besplatne vrtnje

© Copyright 2024 Kladionica.hr sva prava pridržana. 18+