Germania EURO 2024 Promocije za klađenje

Home » Germania EURO 2024 Promocije za klađenje

Germania EURO 2024 – Kotač sreće Euroforija (Pojačani bonus dobrodošlice)

Germania EURO 2024 – novoregistrirani i verificirani igrači koji uplate najmanje 20 € dobit će pet vaučera od po 2 € za sportsko klađenje. Ovi vaučeri se dodjeljuju tijekom pet uzastopnih dana i moraju se koristiti na listićima s barem jednim događajem EURO 2024. Bonovi se ne mogu koristiti za loto, virtualne igre ili klađenje uživo.

Bonus za registraciju (5 dana klađenja i 100 besplatnih vrtnji)

Igrači koji se registriraju i verificiraju svoj račun na određene četvrtke dobit će bonus dobrodošlice koji uključuje pet dana besplatnog klađenja (2 € u besplatnim okladama dnevno) i 100 besplatnih vrtnji na igri 5 Dazzling Hot. Bonus se dodjeljuje dan nakon verifikacije, najkasnije do 15 sati. Igrači moraju pokrenuti bilo koju kasino igru kako bi aktivirali besplatne vrtnje.

Germania EURO 2024 – Cashback 50%

Igrači s gubitnim listićima mogu dobiti besplatnu okladu u vrijednosti 50% od vrijednosti njihovog listića (minimalno 1 €, maksimalno 20 €) ako uplate najmanje 2 € na dan promocije. Besplatna oklada se dodjeljuje sljedeći radni dan.

Bonus Euro Prvaka (50 besplatnih vrtnji)

Igrači koji uplate i ulože 15 € na promo igri Hot Soccer dobit će 40 besplatnih vrtnji na igri Football: Champions Cup ako su uvjeti ispunjeni. Dodatnih 10 besplatnih vrtnji se dodjeljuje ako Hrvatska pobijedi u određenim utakmicama 15., 19. i 24. lipnja.

Germania EURO 2024 – Zlatna Lopta

Od 10. lipnja do 23. lipnja, igrači mogu osvajati dnevne nagrade sudjelovanjem u promociji Zlatna Lopta. Svaki dan, igrači mogu otkriti uvjete na novoj podstranici kako bi osvojili razne nagrade uključujući novac, besplatne vrtnje i ulaske u turnire.

Germania Izazov

Od 14. lipnja do 14. srpnja, ovaj izazov nudi nagradni fond od 44.000 € tijekom 22 dana. Svaki dan, prvih deset igrača osvaja besplatne oklade u rasponu od 30 € do 1.000 €. Igrač ne može osvojiti više od jedne dnevne nagrade na isti dan natjecanja.

FAQ (Često postavljana pitanja)

Koji su uvjeti za sudjelovanje u promociji “Germania Kotač sreće – Euroforija”?

Da biste sudjelovali u promociji “Kotač sreće – Euroforija”, morate biti novoregistrirani i verificirani igrač te uplatiti najmanje 20 €. Nakon toga dobit ćete pet vaučera od po 2 € za sportsko klađenje, koji se dodjeljuju tijekom pet uzastopnih dana. Vaučeri se moraju koristiti na listićima s barem jednim događajem EURO 2024.

Kako funkcionira promocija Germania Cashback promocija?

U sklopu promocije Cashback 50%, igrači s gubitnim listićima mogu dobiti besplatnu okladu u vrijednosti 50% od vrijednosti njihovog listića, s minimalnim iznosom od 1 € i maksimalnim iznosom od 20 €. Da biste ispunili uvjete, morate uplatiti najmanje 2 € na dan promocije. Besplatna oklada se dodjeljuje sljedeći radni dan.

Koji su uvjeti za dobivanje 50 besplatnih vrtnji u okviru Germania promocije “Bonus Euro Prvaka”?

Da biste dobili 50 besplatnih vrtnji, morate uplatiti i uložiti 15 € na promo igri Hot Soccer. Tada ćete dobiti 40 besplatnih vrtnji na igri Football: Champions Cup. Dodatnih 10 besplatnih vrtnji dobivate ako Hrvatska pobijedi u određenim utakmicama 15., 19. i 24. lipnja.

Kako mogu sudjelovati u Germania promociji “Zlatna Lopta” i osvojiti dnevne nagrade?

Promocija “Zlatna Lopta” traje od 10. lipnja do 23. lipnja. Svaki dan možete posjetiti novu podstranicu s uvjetima za osvajanje raznih nagrada, uključujući novac, besplatne vrtnje i ulaske u turnire. Sudjelovanjem u promociji i ispunjavanjem dnevnih uvjeta možete osvajati nagrade.

5/5 - (1 vote)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Online Kladionice

Promocija

Bonus za najuspješnije

Promocija

Bonus za najuspješnije

Promocija

Bonus za najuspješnije

Bonus Dobordošlice

Bonus na prvu uplatu

Bonus Dobordošlice

100% do 100 EUR

+333 besplatne vrtnje

© Copyright 2024 Kladionica.hr sva prava pridržana. 18+