Bonus za sportsko klađenje: Koji odabrati?

Home » Bonus za sportsko klađenje: Koji odabrati?

Bonusi imaju veliku važnost u sportskom klađenju. Naime, najlakše je do profita doći ako igrate sa sredstvima koja su vam dodijelile online kladionice. Baš zato bonus za klađenje izaziva interes domaćih kladitelja. No, treba ipak naglasiti kako online bonus za sportsko klađenje ne dobivate uvijek po povoljnim uvjetima.

Baš zbog toga ovdje donosimo detaljnu analizu svega što ide uz bonuse koji su trenutno dostupni u sportskim kladionicama. Osvrnut ćemo se na one koji su povezani s vašom novčanom uplatom, kao i na one koji dolaze bez potrebe za depozitom. Poseban fokus usmjerit ćemo pak prema pravilima korištenja bonusa, jer upravo o njima ovisi koliki su vam izgledi da zahvaljujući gratis sredstvima dođete do željene zarade.

Što je bonus u sportskom klađenju?

Online bonus za sportsko klađenje je ništa drugo nego stimulacija za igru koju vam dodjeljuje kladionica. U pitanju su sredstva koja niste uplatili na svoj korisnički račun niti imaju veze s dobicima ostvarenima na vašim listićima. Radi se o dodatnim eurima koje imate na raspolaganju, zahvaljujući promocijama vašeg priređivača igara na sreću.

Bonus za klađenje nešto je o čemu smo mogli samo sanjati dok smo se imali priliku kladiti isključivo na šalteru u poslovnicama kladionica. Pojavio se prelaskom priređivača sportskog klađenja na Internet i jedan je od glavnih razloga zašto igrači danas preferiraju igru online u odnosu na uplatu listića na fizičkim lokacijama.

klađenje prije utakmice vs klađenje uživo - sportske kladionice

Postoje različite vrste bonusa u online kladionicama. Neki su namijenjeni novim igračima, a drugi aktivnim korisnicima. Mogu biti povezati s vašim depozitom, ali i dodijeljeni neovisno o novčanoj uplati. Kladionice ih povremeno dodjeljuju na temelju vašeg ponašanja unutar korisničkog računa, a i povodom posebnih dana u godini.

U svakom slučaju, bonusi kladionica spadaju među faktore koje trebate uzeti u obzir dok birate web lokaciju na kojoj ćete se kladiti. Mi smo pak ovdje da vam predstavimo one bonuse koje definitivno treba uzeti u obzir dok provodite svoju dugoročnu strategiju.

Vrste bonusa za sportsko klađenje

Kao što smo već naglasili, online bonus za sportsko klađenje javlja se u različitim oblicima. Imajte na umu da dostupne bonuse u vašoj kladionici uvijek možete istražiti u njezinom promotivnom odjeljku.

Ako se pak pretplatite na newsletter saznat ćete na vrijeme novosti o aktualnim bonusima dostupnima igračima. Kako biste se u tome svemu lakše snašli, u nastavku donosimo pregled najvažnijih promotivnih ponuda na koje ćete naići dok se kladite…

Bonus dobrodošlice

Bonus dobrodošlice je najpoznatiji bonus u online kladionicama. Na njega imaju pravo novi igrači odmah nakon izrade korisničkog računa. U pitanju je bonus za klađenje kojeg najčešće dobivate u vrijednosti vašeg prvog depozita. To znači da će udvostručiti sredstva na vašem korisničkom saldu. Mogu to biti i besplatne oklade u manjoj novčanoj vrijednosti.

U hrvatskim kladionicama vrijednost ovakvog bonusa kreće se oko 100 eura. Ima i svoja pravila korištenja. Pa ste tako dužni reinvestirati dodijeljeni iznos, od 2 do 6 puta, ovisno gdje ste se registrirali. Postoje i uvjeti vezani uz parove koje ste dužni koristiti na listićima pa i vremenski rok u kojem morate ispuniti pravila kako biste otključali ovakav online bonus.

Rok je u većini slučajeva postavljen na 30 dana, što je sasvim dovoljno vremena da otključate bonus i dobijete pravo isplatiti ga. Bitno je samo da ga uzmete u doba godine kada se redovito igraju natjecanja u koja se najbolje razumijete. To će vam dati najbolju šansu da uz bonus dobrodošlice dođete do zadovoljavajuće zarade.

Bonus na prvi depozit

Kao što smo već rekli, prvi depozit vrlo je važan u sportskom klađenju. Online bonus za sportsko klađenje veže se upravo za njega i to u stopostotnoj vrijednosti vaše uplate.

Poslovanje kladionica u Hrvatskoj 2023 24

Bonus na prvi depozit je ništa drugo nego gore spomenuti bonus dobrodošlice, odnosno njegova najvažnija varijanta. Ima uvjete korištenja koje smo gore već opisali i traži od vas mudar izbor parova na listiću. Obično vam osim oklada prije početka utakmica daje priliku i da se kladite uživo, što može biti odličan izbor pri reinvesticiji ovakvog bonusa.

Reload bonus

Reload bonus je još jedan bonus za klađenje povezan s depozitom. Riječ je o stimulaciji koju dobivaju postojeći korisnici dok uplaćuju sredstva na svoj korisnički račun.

Za razliku od bonusa na prvi depozit, Reload bonus može biti dodijeljen u manjem postotku vaše uplate. Pa ćete tako naići na Reload bonus u 50%-tnoj vrijednosti novčane uplate, što je ipak manje atraktivna opcija od bonusa u 100%-tnoj vrijednosti. Uvjeti pak korištenja sredstava ne razlikuju se mnogo od bonusa dobrodošlice.

Reload bonus u nekim online kladionicama dostupan je svakog vikenda. U drugima je dio personaliziranih promocija i priređivač sportskog klađenja vas s njim povremeno časti, najčešće kao poticaj kad vidi da ste postali manje aktivni unutar svog profila.

Besplatne oklade

Besplatne oklade u posljednje vrijeme sve su češće dostupne u sportskim kladionicama. Neki ih priređivači igara na sreću dijele odmah nakon registracije, dok su kod drugih dostupne kroz program vjernosti ili u sklopu personaliziranih promocija.

Riječ je o okladama čiju vrijednost niste dužni platiti. Dakle, vi igrate svoj listić i ako na njemu ostvarite dobitak profit će biti pribrojan vašem korisničkom saldu. U slučaju pak da vaša prognoza bude neuspješna neće vam stanje na računu biti umanjeno za odigrani ulog.

Besplatne oklade su odličan bonus za klađenje zato što ne predstavljaju rizik za vaš budžet. Međutim, dodjeljuju se u manjoj novčanoj vrijednosti u odnosu na bonus na depozit. Treba reći i da vam ništa ne garantiraju, jer listić mora postati dobitan kako biste došli do željene zarade.

Bonus za lojalne igrače

Sve više sportskih kladionica nagrađuje svoje korisnike za aktivnu igru. Tako je nastao koncept programa vjernosti, prisutan i kod drugih tipova tvrtki koje posluju na Internetu.

Online bonus za sportsko klađenje kroz program lojalnosti možete osvojiti skupljanjem bodova vjernosti. Što više igrate, to ćete osvojiti više bodova lojalnosti. Pritom također postoje pravila kakve parove ste dužni odigrati na vašim listićima.

Jednom kad budete imali pregršt bodova vjernosti možete ih zamijeniti za besplatne oklade, a u nekim kladionicama i za bonus na depozit. U pitanju je bonus za klađenje koji svakako pomaže dok provodite svoju dugoročnu strategiju, pogotovo ako se kroz takav program uspijevate često dokopati gratis sredstva za igru.

Cashback bonus

Cashback bonus je povrat sredstava koji vam je spremna dati online kladionica. U sportskom klađenju takav bonus za sportsko klađenje moguće je prije svega dobiti na listićima s jednim promašajem. Naime, ako ste odigrali kombinaciju s pregršt parova i velikim ukupnim koeficijentom te imate samo jednu krivu prognozu, tada vam je kladionica spremna dodijeliti utješnu nagradu.

Besplatne oklade

Cashback bonus za klađenje moguće je u nekim promotivnim razdobljima dobiti i kao povrat dijela izgubljenih sredstava, u slučaju da ste ušli u crnu seriju. Doduše, takav tip stimulacije češće se dijeli u online casinima, nego u sportskim kladionicama.

Bonus za preporuku prijatelju

Online bonus moguće je dobiti čak i ako kladionicu preporučite svom prijatelju. Tada vam priređivač igara na sreću dodjeljuje novčana sredstva kako bi vas nagradio zato što širite njegov broj uključenih korisnika.

Da biste dobili bonus za preporuku nije dovoljno da vaš prijatelj klikne na link koji ste mu poslali. Potrebno je i da se registrira te napravi depozit. Neke kladionice također će tražiti da prijatelj odigra oklade u određenoj vrijednosti, prije nego što vas nagrade obećanim bonusom.

Bonus za rođendan

Bonus u sportskim kladionicama možete dobiti i povodom rođendana. Postoji nekoliko različitih načina na koje vas priređivači sportskog klađenja mogu nagraditi. Na taj dan može vam biti ponuđen specijalni rođendanski bonus na depozit. Znaju za rođendan biti dostupne i besplatne oklade. Nekad se radi i o dodatnim bodovima lojalnosti koje kasnije imate pravo pretvoriti u različite pogodnosti.

Gotovo da danas nema kladionice koja ne dijeli bonus svojim korisnicima za rođendan. Ne radi se o velikoj količini gratis sredstava za igru. Međutim, svaka stimulacija dobro dođe dok pokušavate nadmudriti bookmakere.

Bonus kroz turnire u klađenju

Do bonusa je moguće doći i u izravnom duelu s drugim korisnicima. Naime, sportske kladionice redovito organiziraju turnire u klađenju. Najčešće se održavaju za vrijeme velikih nogometnih natjecanja, poput Svjetskog i Europskog prvenstva.

Novac i klađenje

Na vama je tada iz dana u dan pogađati vaše sportske prognoze, kako biste nadmašili druge igrače. Ako se na kraju natjecanja nađete na vrhu ljestvice kladionica će vam dodijeliti bonus u vrijednosti većoj od stotinu eura. To je svakako online bonus za sportsko klađenje koji vam donosi mnogo zadovoljstva, jer znate da ste ga ostvarili zahvaljujući vašem znanju i vještini.

BonusObjašnjenjeNajčešća vrijednost
Bonus dobrodošliceStimulacija nakon registracije100% do 100 €
Reload bonusBonus na depozit za aktivne igrače50% do 50 €
Besplatne okladeListić bez rizika za vaš budžet5 – 20 €
Bonus za vjernostBesplatne oklade i bonus na depozit10 – 50 €
Cashback bonusUtješna nagrada za jedan promašaj5 – 30 €
Bonus za rođendanRođendanski dar kladionice5 – 20 €

Uvjeti korištenja bonusa

Sportske kladionice spremne su svojim korisnicima ponuditi bonus za klađenje, ali uz točno propisana pravila korištenja. Istina je, u današnje vrijeme više nema bonusa kojeg možete iskoristiti na bilo kojoj utakmici uz bilo koji koeficijent, na što ste još mogli naići prije desetak godina.

Dakle, postoje uvjeti korištenja bonusa koje je važno pročitati prije nego prihvatite promotivnu ponudu. Pritom posebnu pažnju usmjerite prema ovim stavkama:

  • iznos bonusa – kladionica postavlja maksimalni iznos bonusa kojeg možete uzeti kroz neku promociju,
  • minimalni depozit – da biste primili bonus kladionica određuje koliku minimalnu novčanu uplatu morate napraviti,
  • vremenski rok – imate točno određen broj dana kroz koje ste dužni ispuniti pravila korištenja bonusa, kako biste mogli isplatiti ostvareni profit,
  • koeficijenti na listiću – kladionica može odrediti ukupnu kvotu koju ste dužni igrati na listićima na kojima ulažete bonus sredstva, a i pojedinačne tečajeve na svakom od parova,
  • broj parova na listiću – ponekad je potrebno odigrati više događaja na istom listiću, kako biste na njemu smjeli koristiti svoj bonus.

Sve su to pravila koja ćete pronaći ispisana među uvjetima korištenja neke promocije. Kladionica također određuje kakav doprinos reinvesticiji će imati oklade prije početka utakmice, a kakav oklade uživo. U promociju mogu biti uključeni čak i loto listići te virtualni sportovi.

Dodajmo tome da svaka promotivna ponuda ima rok unutar kojeg je morate prihvati, inače će isteći. Dakle, online bonus dolazi uz mnogo različitih pravila koja treba imati na umu, a nekad je čak i ključna brza reakcija kako biste zgrabili gratis sredstva koja vam se smiješe.

Kako odabrati pravi bonus za klađenje za sebe?

Bonusi su danas dostupni u svakoj online kladionici. Na vama je odlučiti koji se isplati uzeti, a koji je bolje preskočiti. Naravno, prvo što morate je odlučiti na kojoj ćete se web lokaciji uopće kladiti. Uzmite u obzir dostupne bonuse, ali i kvalitetu kvota te sve opcije koje se nude za sportsku prognozu.

Nakon registracije na vama zgrabiti bonus dobrodošlice i smisliti što bolju strategiju njegovog otključavanja. Razmislite je li bolje uložiti bonus na okladama uživo ili prije početka utakmica. Pokušajte gađati one kvote koje će vam dati priliku da njima uspješno okrenete dodijeljeni novac i dođete do željene zarade.

Klađenje na sport bookmakeri - bonus

Nakon toga vam preostaje besplatnim okladama tražiti prevagu u duelu s kladionicom. Kod lidera među hrvatskim kladionicama dobivat ćete ih kroz personalizirane promocije, ali i kroz program vjernosti. Što više besplatnih oklada ulovite, tim bolje. Uz takav online bonus za sportsko klađenje dolazi najmanji rizik za vaš budžet.

Stimulacija za rođendan, povrat sredstava i nagrade na turnirima također vas mogu staviti u odličnu poziciju dok provodite svoju taktiku. Zato svakako pratite novosti vezane uz bonuse u hrvatskim kladionicama i zgrabite sve što se nude po povoljnim uvjetima.

Top Bonusi za Klađenje

Bonus Dobordošlice

100% do 700 EUR

+ €30 Rizk-Free bet + 200 Besplatnih Vrtnj

5.0

Bonus Dobordošlice

Kotač Sreće

4.8

Bonus Dobordošlice

100% do 100 EUR

+333 besplatne vrtnje

4.0

Ostali sadržaj koji bi vas mogao zanimati

Bonus za sportsko klađenje – FAQ (najčešće postavljana pitanja)

Koji je najbolji bonus u hrvatskim sportskim kladionicama?

Igrači u domaćim kladionicama preferiraju bonus na depozit. On dolazi u značajnoj vrijednosti i ima manje zahtjevne uvjete otključavanja od sličnog bonusa u online casinima. Odlične mogu biti i besplatne oklade, jer nisu vezane uz vašu uplatu i ne predstavljaju rizik za vaš budžet.

Treba li igrač prihvatiti svaki bonus koji mu nudi online kladionica?

Ne, postoje bonusi koji vas stavljaju u tešku poziciju, zbog zahtjevnih uvjeta korištenja. Zato biste trebali prihvatiti isključivo bonuse čija pravila su takva da vam daju realnu šansu da uz njihovu pomoć dođete do zarade.

Isplati li se na Internetu tražiti bonus kodove za sportske kladionice?

Bonus kodovi u Hrvatskoj se češće javljaju u online casinima, nego u sportskim kladionicama. Radi se o promociji koja može uvećati vaš bonus na depozit ili vam dati besplatna sredstva za igru. No, treba reći da sve najvažnije bonus ponude u hrvatskim kladionicama nisu vezane uz nikakve kodove ni kupone. Ako vam takav bonus kod i osigura novčanu stimulaciju, radit će se o manjoj količini sredstava.

5/5 - (2 votes)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Online Kladionice

Bonus Dobordošlice

700 EUR

+ 200 Besplatnih Vrtnj

Bonus Dobordošlice

Kotač Sreće

Bonus Dobordošlice

100% do 100 EUR

+333 besplatne vrtnje

© Copyright 2024 Kladionica.hr sva prava pridržana. 18+