Najbolje online kladionice u Hrvatskoj

Home » Najbolje online kladionice u Hrvatskoj

Igrati tamo gdje dobivate najviše za svoj novac. To je cilj svakog tko se ozbiljno bavi sportskom prognozom, zbog čega domaće kladitelje itekako zanima koje su najbolje online kladionice u Hrvatskoj. No, prije nego uopće krenete s traženjem vodećih hrvatskih priređivača sportskog klađenja, važno je zapravo naučiti koji to kriteriji odlučuju koja je najbolja online kladionica.

To je i tema ove naše male analize. Naime, umjesto da vam predstavimo online kladionice koje sami smatramo najboljima, naučit ćemo vas kako prepoznati web stranice za klađenje koje su najbolje za vas i za vaš stil igre.

Pa ćemo se tako osvrnuti na najveće razlike između klađenja u poslovnici i na Internetu. Otkrit ćemo vam tko sve legalno posluje u našoj zemlji i kakvu tradiciju imaju hrvatske kladionice. Na kraju ćemo navesti sve najbitnije faktore pri izboru web lokacije za sportsku prognozu, a onda vam i objasniti kako započeti s online klađenjem.

Pregled kladionica u Hrvatskoj

U Hrvatskoj se sportsko klađenje kao djelatnost legaliziralo početkom novog milenija. Tada su se pojavile prve sportske kladionice u našoj zemlji. Nudile su igru isključivo u svojim poslovnicama.

Kao što joj naziv govori, Prva Sportska Kladionica otvorila je prva prodajna mjesta na hrvatskom tržištu, nudeći igračima klađenje na popularne sportove. Zatim se pojavio SuperSport, a među prvima je svoja vrata otvorila i Germania.

klađenje prije utakmice vs klađenje uživo - sportske kladionice

Sve su to bile privatne tvrtke koje su polako rasle i postajale sve važniji poslovni subjekti u našoj zemlji. Pridružila im se zatim i Hrvatska lutrija, državni priređivač igara na sreću. Svoju kladionicu kasnije je brendirala kao Cro Bet.

Neke sportske kladionice nisu uspjele opstati na našem tržištu. Štimčev Sport Tip prvi se zatvorio, dok je s vremenom nestao i Žderić, prilično popularan u prvim godinama hrvatske kladioničarske euforije. No, nakon što su se lideri preselili na Internet pojavili su se i novi brendovi na tržištu. Od njih posebno značajno mjesto zauzima Favbet, sve popularniji posljednjih godina. Admiral Bet i Arena Bet također pokušavaju privući što više korisnika.

Svaki od spomenutih brendova reći će vam da je najbolja online kladionica u našoj zemlji. Za vas je pak ključno da ih međusobno usporedite po potpuno objektivnim kriterijima, kako biste dobili odgovor tko zaista spada među najbolje online kladionice u Hrvatskoj…

Fizičke vs. online kladionice

Kao što vjerojatno znate, danas se možete kladiti na Internetu, ali i u fizičkim poslovnicama. Većina igrača preselila se u najbolje online kladionice, što nije iznenađenje. Igra na šalteru jednostavno nije u duhu današnjeg vremena. Izdvajamo najvažnije prednosti web stranica za klađenje:

 1. Listić možete uplatiti već u nekoliko klikova, bez da čekate u redu u poslovnici.
 2. Ponudi utakmica ne samo što možete pristupiti na računalu, već i putem mobitela.
 3. Imate priliku kladiti se bilo kada i bilo gdje.
 4. Na raspolaganju vam je streaming sportskih događaja unutar računa.
 5. Uz najbolje online kladionice u Hrvatskoj također dobivate bonus na depozit i besplatne oklade.

Drugim riječima, najbolja online kladionica nudi vam puno više od bilo koje fizičke lokacije za klađenje. Zato nema smisla uopće uspoređivati ova dva svijeta, već vam samo možemo preporučiti da uplaćujete listiće isključivo na Internetu, jer to drastično poboljšava korisničko iskustvo svakog kladitelja.

Faktori koji utječu na izbor online kladionice

Postoje neki kriteriji koji dijele vrhunske priređivače igara na sreću od onih prosječnih. Najvažnija je svakako ponuda oklada i kvaliteta kvota. Tu su i promocije koje korisnici imaju na raspolaganju. Ne zaboravimo ni metode plaćanja, kao ni funkcionalnost sučelja u kojem se odvija igra. Dodajmo tome sigurnost i vjerodostojnost, bez kojih nitko ne može među najbolje online kladionice u Hrvatskoj.

Europsko prvenstvo 2024 klađenje

To su faktori na temelju koji ima smisla sastaviti popis top priređivača sportskog klađenja. No, morate također znati da za vas najbolja online kladionica može biti samo ona u kojoj do izražaja dolazi vaš stil igre. Dakle, ocjenjivanje dostupnih kladionica u velikoj mjeri je individualno. Zato se prvo upoznajte sa svim onim najvažnijim što vam online kladionice u Hrvatskoj moraju pružiti, a onda sami osmislite svoj sustav ocjenjivanja…

Ponuda oklada i kvaliteta kvota

Sve kreće od opcija koje imate za klađenje. Naime, najbolje online kladionice u Hrvatskoj svakako su one koje nude detaljnu razradu aktualnih utakmica. Nije dovoljno da bude dostupno isključivo klađenje na pobjednika. Moraju tu biti i druge opcije, poput zbroja golova, hendikepa, točnog rezultata, oklade poluvrijeme/kraj i tipovanja na individualni učinak igrača.

Traži se i širok izbor sportova za prognoziranje njihovog ishoda. Trebalo bi ih biti barem dvadesetak svakog dana u ponudi. Naravno, ključno je da se nude ona natjecanja u koja se najbolje razumijete. Po mogućnosti s detaljno razrađenim utakmicama na koje se namjeravate kladiti.

Uz oklade prije početka utakmica, najbolja online kladionica svakako će vam ponuditi i klađenje uživo. Live oklade trebale bi ići uz pregršt opcija za igru, što vam daje odličnu priliku da sastavite dobitan listić.

Tečajevi pak moraju biti visoki. Upravo o njima ovisi koliko ćete novca na kraju dobiti. Zato obavezno usporedite koeficijente koje nude online kladionice u Hrvatskoj. Ona koja na vašim omiljenim sportovima nudi najviše svakako bi trebala biti vaš prvi izbor.

Program vjernosti i bonusi

Najbolje online kladionice u Hrvatskoj vrlo su darežljive. U njima ćete dobiti novčanu stimulaciju odmah nakon registracije. Obično je povezana s vašim prvim depozitom. Postoje pravila pod kojima ste dužni koristiti dodijeljena sredstva, ali ozbiljnim igračima ne predstavljaju neki problem.

Besplatne oklade

Osim bonusa dobrodošlice, postoje još brojni drugi načini nagrađivanja kladitelja na Internetu. Izdvajamo besplatne oklade, odnosno oklade bez rizika. One vam daju priliku da se kladite, bez negativnog utjecaja eventualne pogrešne prognoze na vaš budžet.

Ponudit će vam najbolja online kladionica još i bonus za listiće s velikim brojem parova. Tu su čak i nagrade za listić sa samo jednim promašajem. Dodajmo tome i program vjernosti. Radi se o skupljanju bodova lojalnosti koje kasnije možete promijeniti u sredstva za igru. To ide na ruku aktivnim igračima, jer nagrađuje njihovu svakodnevnu igru i stavlja ih u još bolju poziciju u duelu s bookmakerima.

BonusTip nagradeIznos bonusa
Bonus dobrodošliceStimulacija uz depozit100-1.000 €
Besplatne okladeOklada bez rizika5-10 €
Bonus na promašajUtješni bonus5-50 €
Cashback bonusPovrat sredstava5-10%
Program vjernostiNagrada za lojalnost5-50 €

Funkcionalnost stranice i mobilno iskustvo

Prošla su vremena ispisane ponude uz pomoć printera, obješene na zid u poslovnicama. Danas sve to možete pronaći u samo par klikova na Internetu. Najbolje online kladionice kreirale su web stranice čija je funkcionalnost besprijekorna. To znači da ćete uz tek malo intuicije pronaći baš svaki sport, ligu i utakmicu koju tražite.

Od online kladionice se očekuje oku ugodan dizajn sučelja, kao i navigacija koja maksimalno olakšava snalaženje korisnicima. Igrači posebno cijene odličnu prilagođenost ekranu pametnog telefona. Zato većina priređivača sportskog klađenja danas nudi i nativnu mobilnu aplikaciju.

Klađenje uz app dodatno olakšava igru, jer nećete morati svaki put upisivati svoje korisničke podatke. Dizajn je pak dodatno unaprijeđen u odnosu na verziju u mobilnom web pregledniku. Zato nije iznenađenje da više od tri četvrtine kladitelja u Hrvatskoj uplaćuje listiće na svom telefonu. Istina je, najbolja online kladionica obično se može prepoznati po velikom trudu kojeg ulaže u unaprjeđenje mobilnog korisničkog iskustva.

Načini plaćanja

Guranje gotovine preko šaltera i danas je nekima najdraža metoda plaćanja. Online kladionice u Hrvatskoj nude vam mogućnost takvog prijenosa novca, ali i mnoge druge načine plaćanja.

Najbolje strategije za klađenje

Pa tako u internetskim kladionicama imate priliku uplatiti sredstva putem mobilnog bankarstva. Možete koristiti debitne i kreditne kartice pa čak i online novčanike. Tu su još bonovi koji osiguravaju diskretan prijenos novca, upisivanjem 16-znamenkastog koda prilikom depozita.

Nema sumnje, za vas je najbolja online kladionica svakako ona koja nudi vašu omiljenu metodu plaćanja. Bilo da se radi o prijenosu novca s bankovnog računa ili putem e-novčanika, bitno je samo da u svakom trenutku na najelegantniji mogući način možete uplatiti i isplatiti sredstva.

Sigurnost vaših podataka i novca

Posljednji, ali ne i najmanje važan faktor pri izboru kladionice svakako je sigurnost vašeg računa. Naime, najbolje online kladionice u Hrvatskoj poznate su po tome da posebnu pažnju posvećuju zaštiti osjetljivih podataka svojih korisnika.

To znači da SSL enkripcija štiti u svakom trenutku web stranicu i onemogućuje eventualni pokušaj upada treće strane. Plaćanja se pak odvijaju u još sigurnijem okruženju, izvan same web stranice. Tamo čak niti kladionica nema pristup vašim bankovnim podacima.

Mobilne aplikacije sportskih kladionica također su napravljene prema najvišim standardima softverskog inženjerstva. Redovito se ažuriraju što ih čini sigurnima za korisnika.

Uz sve to, treba reći da najbolja online kladionica ulijeva sigurnost korisnicima prije svega zbog svoje reputacije, kao i zbog vjerodostojnosti poslovanja. Zato je vrlo bitno igrati isključivo kod onih priređivača igara na sreću koji imaju ugled među korisnicima i sve potrebne papire kako bi legalno poslovali u našoj zemlji.

Kako razlikovati provjerene online kladionice od neprovjerenih?

Na Internetu ćete pronaći brojne različite online kladionice. Neke od njih reklamiraju se u Hrvatskoj, no zapravo nemaju legalne papire za poslovanje na našem teritoriju. Takve web stranice za klađenje bi trebalo izbjegavati, jer poslovanje bez licence pokazuje da je kladionica spremna kršiti pravila. Može li se onda takvom poslovnom subjektu vjerovati da će vam isplatiti vašu zaradu?

Zato su najbolje online kladionice u Hrvatskoj definitivno one koje imaju licencu za poslovanje izdanu od Ministarstva financija. To je jedina licenca koja garantira pravo na poslovanje u našoj zemlji.

Sportsko klađenje - savjeti za klađenje

Podatke o licenci kojom sportska kladionica raspolaže pronaći ćete na njezinoj web stranici. Najčešće je ta informacija istaknuta već na samoj naslovnici. Ako pak kladionica skriva podatak o svojoj licenci, to mnogo govori o njezinoj vjerodostojnosti.

Osim licence, sigurnost vašeg novca jamči i dobra reputacija online kladionice. Pa tako one web lokacije za klađenje koje dobivaju pozitivne recenzije korisnika svakako predstavljaju bolji izbor za vas od drugih koje doživljavaju konstantne kritike. Zato obavezno provjerite što korisnici misle o kladionici. Mišljenja igrača pronaći ćete na forumima, ali i na specijaliziranim portalima poput našeg.

Kako započeti s online klađenjem

Nakon što detektirate koja je najbolja online kladionica za vas, vrijeme je da u njoj započnete sa svojom igrom. To ćete realizirati izradom korisničkog profila i prijenosom sredstava za klađenje. Bit ćete usput nagrađeni vrijednim darovima. Sve se odvija kroz ovih sedam koraka:

 1. Odaberite online kladionicu koja vam odgovara i potražite njezin registracijski formular.
 2. Unesite osobne podatke u obrazac i prihvatite uvjete korištenja kladionice, kako biste je mogli koristiti.
 3. Aktivirajte svoj novi račun i prijavite se u njega vašim korisničkim podacima.
 4. Napravite prvi depozit, kako biste imali sredstva za provođenje vaše strategije.
 5. Verificirajte profil slanjem kopije osobne iskaznice nadležnoj službi.
 6. Uzmite bonus dobrodošlice i počnite s njegovim otključavanjem.
 7. Nakon što otključate bonus sredstva, posvetite se klađenju na vašim omiljenim sportovima.

Uživajte u klađenju!

Dakle, najbolje online kladionice u Hrvatskoj svakako su one koje imaju valjanu licencu, ali i nude odlično korisničko iskustvo. Visoke kvote, raznolike opcije za igru i širok izbor sportova bitni su kako biste pronašli prave oklade za sebe. Bonusi i promocije olakšavaju vam pak provođenje dugoročne strategije. Uz to, streaming utakmica i prilagođenost sučelja ekranu mobitela veliki su plus, kao i raznolike metode plaćanja.

Euro 24 klađenje

Naravno, najbitnije je da kladionica ima najbolje opcije baš na onim sportovima i natjecanjima koja vi preferirate. Zato samo vi možete znati koja je najbolja online kladionica za vas i vaš stil igre. No, svakako se informirajte o opcijama koje imate na raspolaganju. Na našem portalu Kladionica.hr pronaći ćete najnovije informacije o svim bitnim web lokacijama za klađenje u Hrvatskoj. Iskoristite to kako biste pronašli najbolju kladionicu za sebe!

Najčešće postavljana pitanja o najboljim kladionicama

Po čemu se izdvajaju najbolje kladionice u Hrvatskoj?

Najbolje online kladionice imaju visoke kvote na popularnim sportovima. Ističu se još velikodušnim bonusima, kao i sučeljem u kojem se nije problem snaći, čak ni na mobitelu. Obično nude i mobilnu aplikaciju korisnicima, kao i besplatni streaming utakmica. Korisnička služba im je ljubazna te ništa ne skrivaju pred svojim igračima.

Kako pronaći najbolju online kladionicu za sebe?

Koja je najbolja kladionica za vas ovisi prije svega o opcijama za klađenje koje nudi na sportovima i natjecanjima o kojima posjedujete najviše znanja. Ako vam nudi na takvim utakmicama odlične kvote i raznolike mogućnosti za slaganje listića, tada to može biti web stranica koju tražite. Uzmite u obzir i bonus kojeg dijeli vaša kladionica, kao i dodatne pogodnosti, poput prijenosa utakmica i dostupnih metoda plaćanja.

Jesu li važniji koeficijenti ili bonusi pri izboru kladionice?

Bonusi su odlična stimulacija i mogu biti prevaga dok provodite svoju strategiju sportskog klađenja. No, o koeficijentima ovisi koliko ćete zaraditi na vašem listiću. Zato možemo reći da su kvalitetne kvote ključne pri izboru kladionice, pogotovo ako su visoke na onim sportovima na koje se najviše kladite.

Vaša ocjena

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Online Kladionice

Promocija

Bonus za najuspješnije

Promocija

Bonus za najuspješnije

Promocija

Bonus za najuspješnije

Bonus Dobordošlice

Bonus na prvu uplatu

Bonus Dobordošlice

100% do 100 EUR

+333 besplatne vrtnje

© Copyright 2024 Kladionica.hr sva prava pridržana. 18+