7 strategija za klađenje online koje uspijevaju u 2024. godini

Home » 7 strategija za klađenje online koje uspijevaju u 2024. godini

Klađenje online traži od vas donošenje pravih odluka u pravom trenutku. To je jedini način kako završiti mjesec u plusu. A pametno klađenje svodi se na odabir optimalne strategije i igranje isplativih kvota. Takvo Internet klađenje ima perspektivu. Pa bilo da koristite aplikacije za klađenje ili igrate putem web stranice, jasno je da svoju taktiku od početka morate postaviti na zdrave noge.

Zato u ovoj našoj analizi govorimo o strategijama koje donose rezultate u 2024. godini. Neke od njih fokusirane su na raspoređivanje uloga na vašim listićima. Druge ciljaju na specifične oklade na kojima su kladionice najranjivije. Treće se pak vrte oko relevantnih informacija koje prednost prebacuju na vašu stranu.

U svakom slučaju, klađenje online ne može donijeti rezultat ako igrate stihijski. Zbog toga definitivno ima smisla provjeriti strategije koje su se već pokazale dobitnima kod ozbiljnih igrača, kako biste vidjeli mogu li i uz vaš stil igre donijeti dugoročni profit.

1. Klađenje online uz isključene emocije

Prva strategija za pametno klađenje koju moramo spomenuti svakako je ona povezana s vašim osjećajima dok uplaćujete listiće. Naime, jedan od glavnih neprijatelja pri klađenju svakako su snažne emocije povezane s nekim klubom, reprezentacijom, natjecanjem ili sportom.

Istina je, Internet klađenje na temelju vlastitih emocija nema baš nikakvu perspektivu. Dakle, ako postoji klub uz koji ste snažno vezani, vi nećete moći realno procijeniti njegove izglede u sljedećoj utakmici. Pa neki igrači igraju velike uloge na svoj omiljeni klub ili sportaša, samo da ga dodatno podrže svojim listićem. Drugi se pak klade uvijek kontra, jer kažu da je to “win-win” situacija. Ili će njihov miljenik pobijediti ili će listić biti dobitan.

Kladionica nogomet

Ni jedno ni drugo nema veze s ozbiljnim klađenjem. Naime, klađenje online ima smisla samo uz potpuno isključene emocije. Drugim riječima, aplikacije za klađenje ne bi vam trebale služiti kako biste podržavali neku momčad ili pojedinca. Baš suprotno, svakoj utakmici na koju tipujete trebali biste pristupiti potpuno objektivno. Ako to niste u stanju, preskočite sportski događaj i kladite se na neki drugi.

Klađenje online uz isključene emocije ima i drugi aspekt. Naime, može se dogoditi da uđete u seriju promašenih listića. To se događa čak i najboljima. No, tada se ne smijete mentalno slomiti i početi lupati nekontrolirane uloge. Uzmite radije pauzu nekoliko dana dok se ne smirite. Razmislite je li problem u strategiji ili se tek kratkoročno sreća okrenula protiv vas. Zatim odlučite što dalje.

2. Pametno klađenje uz mudro upravljanje novcem

Vjerojatno vam se neki igrač hvalio svojim sjajnim listićem na kojeg je stavio 100 eura i višestruko mu je uvećao ulog. To zvuči fantastično, no ne znate kako su prošli drugi listići koje je ta osoba uplaćivala nakon toga. Možda je svoju dobit izgubio već u sljedećih tjedan dana.

Dakle, za klađenje online ključno je mudro upravljanje novcem. To znači sljedeće:

  • imati točno određen budžet koji je namijenjen sportskoj prognozi,
  • igrati visinu uloga u skladu s količinom sredstava koje ste odredili za Internet klađenje,
  • držati ulog na istoj razini ili eventualno raditi manje promjene na temelju ishoda prethodnog listića.

Pa ako ste odredili 100 eura kao svoj budžet za pametno klađenje, tada svakako morate postaviti svoj osnovni ulog u skladu sa sredstvima kojima raspolažete. To ne bi smjelo biti više od 10 eura po listiću, čak i ako igrate na kvotu 2 ili nižu. Naime, iskusni igrači uz aplikacije za klađenje nikad ne igraju više od 10% svog budžeta na listićima. Ako niste zadovoljni profitom kojeg ostvarujete, a uvjereni ste da vaša strategija prolazi, tada povećajte ukupan iznos namijenjen klađenju. No, obavezno prvo detaljno testirajte svoju taktiku, kako se nakon nekog vremena ne bi izjalovila.

Što se visine uloga tiče, Internet klađenje može sasvim solidno funkcionirati ako igrate isti iznos na svakom listiću. Na vama je samo pogađati one kvote koje pokrivaju iznos uloga na izgubljenim listićima i još vam donose profit.

klađenje prije utakmice vs klađenje uživo - sportske kladionice

Neki igrači pak dižu i spuštaju ulog na temelju ishoda prethodnog listića. To spada u napredne strategije i obično je povezano s pogađanjem većih kvota. Ova strategija može dati odličan rezultat. No, promjena visine uloga ne smije biti drastična, kako ne bi ugrozila budžet kojim raspolažete.

3. Koristite isplative opcije klađenja

Klađenje online dolazi uz brojne zamke. Najopasnije se nalaze uz niske koeficijente. Naime, tečaj 1,30 možda vam djeluje sigurno kad ga vidite u ponudi online kladionice. No, nerijetko baš izraziti favoriti zakažu. Istina je, bookmakeri baš na takvim utakmicama grade svoj put do profita, nudeći vam manji tečaj nego što bi u realnosti trebao biti.

Srećom, Internet klađenje nudi i neke isplative opcije. Zato ako ste uvjereni u sigurnu pobjedu vašeg favorita, svakako uzmite u obzir klađenje na hendikep ili poluvrijeme/kraj. Takve oklade dižu kvotu s 1,30 na 1,80, što itekako mijenja perspektivu vaše dugoročne strategije.

Isplativi tečajevi putem aplikacije za klađenje dostupni su vam i uz zbroj golova, odnosno koševa, ovisno koji sport igrate. Tu su također tečajevi od 1,80 na više, a katkad je lakše pogoditi hoće li utakmica biti efikasna ili neće, nego tko će pobijediti.

Spomenimo još oklade na točan rezultat, učinak igrača pa i oba tima daju gol. Sve su to mogućnosti kako podebljati kvotu na nogometu, a funkcioniraju i na mnogim drugim sportovima.

OkladaObjašnjenjeOptimalna kvota
HendikepOklada na uvjerljivu pobjedu1,80 – 2,50
Poluvrijeme/krajVodstvo na poluvremenu, pobjeda na kraju1,70 – 3,00
Oba tima daju golI jedni i drugi zabijaju1,70 – 2,30
Zbroj golovaKlađenje na više/manje od postavljene granice1,80 – 2,45
Točan rezultatTipovanje na rezultat utakmice6,00 – 15,00

U svakom slučaju, klađenje online traži od vas da u svakom trenutku tražite isplativu kvotu. One kreću od 1,70 na više. Njih ćete nekad pronaći tipovanjem na pobjednika, no ne na svakoj utakmici. Zato uzmite u obzir ovdje nabrojane opcije, jer s njima definitivno povećavate svoje izglede da budete u plusu na kraju mjeseca.

4. Ne bojte se prakticirati klađenje online uživo

Internet klađenje daje vam priliku kladiti se prije početka utakmica, ali i dok su one u tijeku. Oklade uživo posebno su zanimljive, jer uplaćujete ih nakon što ste otkrili tko bolje stoji na terenu. To vam olakšava odluku na koga staviti svoj ulog.

Zato klađenje uživo definitivno može biti pametno klađenje. No, imajte na umu da se vrijednost koeficijenata nekoliko puta promijeni u jednoj minuti. Nije svejedno koju ćete kvotu uzeti. Baš zbog toga se neki igrači ne osjećaju ugodno dok prakticiraju live oklade. Naime, tečaj 1,50 može se već nekoliko minuta kasnije pokazati kao zamka.

Svejedno, klađenje online uživo itekako ima smisla. Na vama je samo držati se isplativih kvota. Dok su utakmice u tijeku nužno je igrati tečajeve od 1,90 na više. Sve ostalo je riskantna taktika koja vam najvjerojatnije neće donijeti profit.

Europsko prvenstvo 2024 klađenje

Odlično je što pri klađenju uživo tečaj na favorita može značajno porasti. Pa tako 1,30 može postati 2,00. Dovoljno je samo da rezultat ostane izjednačen do početka drugog poluvremena. Tu se onda javlja prilika da zgrabite kvotu kakva donosi dugoročni profit.

Aplikacije za klađenje vam pak daju priliku da se kladite bilo kad i bilo gdje. Nema više potrebe sjediti pred računalom cijeli dan i pratiti utakmice. Sve je dostupno na vašem mobitelu, uključujući i streaming utakmica. Na vama je samo reagirati u pravom trenutku i zgrabiti obećavajući tečaj. Naravno, uz najviše jedan do dva događaja na istom listiću.

5. Razmotrite napredne strategije ulaganja

Već smo rekli da je nužno mudro ulaganje novca uz klađenje online. To između ostalog uključuje pažljivo postavljanje visine uloga na svakom listiću. Pa se tako možete držati uvijek istog uloga, ako vjerujete da isplativim kvotama imate priliku dugoročno nadmudriti bookmakera.

No, moguće je pametno klađenje i uz promjene visine uloga. Tako su nastale brojne napredne strategije ulaganja novca. Dobar primjer je 1-3-2-6 sistem. Traži od vas da stavite 10 eura na prvi listić ukupne kvote oko 2. Ako prođe, igrate 30 eura na sljedeći. Ako ponovo prođe, odigrat ćete 20 eura na treći. U slučaju da sve to urodi dobitkom finalizirat ćete ciklus igranjem na ulog od 60 eura. U slučaju pak promašenog listića vraćate se odmah na početni ulog.

Neki koriste i Fibonacci niz za Internet klađenje. On traži da sljedeći ulog bude zbroj dva prethodna. Pa su tako prva dva vaša uloga 10 eura. Treći je zbroj prethodna dva, 20 eura. Četvrti je također zbroj prethodna dva, 30 eura. Peti je pak 50 eura, a šesti 80 eura. Ovaj sistem za Internet klađenje ima smisla ako igrate na remi u nogometu, na tečajeve od 3 na više. Pa dižete ulog sve dok momčad ne remizira. No, potreban je značajan budžet kako bi ova strategija donijela rezultate.

Nogomet klađenje

Spomenimo još D’Alembert sistem. Tu povećavate ulog za jednu jedinicu nakon promašaja, a spuštate za jednu jedinicu nakon dobitka. Pa tako krenete s 10 eura i ako promašite povećate na 11 eura. Ako ponovo promašte stavljate 12 eura na listić. Zatim spuštate na 11 nakon dobitka.

Aplikacije za klađenje ne garantiraju vam dugoročnu zaradu niti uz jednu od spomenutih strategija. No, ako pronađete isplative kvote i igrate na izgledne opcije, tada vam mogu dodatno povećati zaradu. Onu koju biste ionako dohvatili uz igranje istog uloga na svaki listić, ali u još većem iznosu.

6. Specijalizirajte se za jedan sport

Čim god da se bavite, specijalizacija je nužna kako biste bili uspješni. Isto vrijedi i za klađenje online. Lijepo to izgleda kad igrač dođe do dobitka s listićem na kojem je pogodio ishod nogometnih, košarkaških, hokejaških i rukometnih utakmica. No, u praksi se pokazuje da klađenje na više različitih sportova zapravo nije prednost.

Puno je bolje proučiti jedan sport ili natjecanje do najsitnijih detalja. Tu se skriva pametno klađenje. Kada vi znate baš sve o suparnicima koji izlaze na teren, tada imate sve što je potrebno da pogodite vašu prognozu. Motivacija, ozljede, forma, prethodni međusobni susreti. Sve su to podaci kojima možete ovladati prateći jedan sport, a teško ako ih pratite pet.

Zbog toga iskusni igrači Internet klađenje prakticiraju fokusiranjem na točno određenu ligu. Ne mora čak biti ni popularna. Pokušavaju o njoj znati što više i zatim na temelju toga slažu svoje listiće. Ne smeta im što se natjecanje ne odvija svaki dan. Strpljivo uz svoje aplikacije za klađenje čekaju utakmice o kojima znaju sve i zatim pokušavaju zgrabiti dobitak.

7. Uzmite u obzir savjete stručnjaka

Za kraj, treba reći da pametno klađenje ponekad od vas traži da poslušate što drugi kažu. Savjeti stručnjaka prije svega su važni da pronađete strategiju koja za vas funkcionira. Pritom mislimo na kvotu koju gađate i visinu uloga. Zatim je na vama prilagoditi predloženu taktiku vašem stilu igre.

Kladioničarski eksperti će vas upozoriti i na druge bitne stvari, poput bonusa koji su vam dostupni u nekoj online kladionici. Da, upravo bonusi mogu biti prevaga i važna pomoć za vašu strategiju.

Najbolje strategije za klađenje

Od stručnjaka možete očekivati i konkretne tipove za utakmice na koje se kladite. Ne preporučujemo da plaćate za njih, ali ako su besplatni uzmite ih u obzir. Posebno su vrijedni ako uz njih ide i detaljno objašnjenje zašto se kladiti baš na preporučenu okladu.

U svakom slučaju, ne morate biti potpuno sami u svijetu klađenja. Svakako provjerite i sve analize koje donosimo na našem portalu Kladionica.hr, kako biste dobili jasniju sliku kako pristupiti sportskoj prognozi. No, na kraju je odluka na koga tipovati isključivo na vama. Zato prakticirajte pametno klađenje i držite se onih utakmica u koje se najbolje razumijete!

Top Bonusi za Klađenje

Bonus Dobordošlice

100% do 700 EUR

+ €30 Rizk-Free bet + 200 Besplatnih Vrtnj

5.0

Bonus Dobordošlice

Kotač Sreće

4.8

Bonus Dobordošlice

100% do 100 EUR

+333 besplatne vrtnje

4.0

Ostali sadržaj koji bi vas mogao zanimati

Najbolje strategije 2024. – FAQ (najčešće postavljana pitanja)

Postoji li strategija za klađenje online koja donosi siguran dobitak u 2024. godini?

Ne postoji taktika koja donosi siguran dobitak u klađenju. Sve ovisi o parovima koje ste stavili na listić i vašem sportskom znanju. No, igranjem na isplative kvote i mudrim raspoređivanjem uloga možete drastično povećati svoje izglede. Specijalizacija za pojedina natjecanja, kao i savjeti relevantnih stručnjaka također vas stavljaju u odličnu poziciju u duelu s bookmakerima.

Kako pronaći najbolju strategiju za vlastiti stil igre?

Ozbiljni igrači ne igraju više od 3-4 para na svojim listićima. Naime, sa svakim dodanim događajem raste vaša ukupna kvota, ali padaju izgledi da ćete pogoditi prognozu. Zato je za Internet klađenje uživo najbolje odigrati jedan ili najviše dva para na listiću. Uz “pre-match” klađenje online možete dodati još koji par, ali ne više od 4.

Koliko parova na listiću traži od igrača dobra strategija klađenja?

Ozbiljni igrači ne igraju više od 3-4 para na svojim listićima. Naime, sa svakim dodanim događajem raste vaša ukupna kvota, ali padaju izgledi da ćete pogoditi prognozu. Zato je za Internet klađenje uživo najbolje odigrati jedan ili najviše dva para na listiću. Uz “pre-match” klađenje online možete dodati još koji par, ali ne više od 4.

Vaša ocjena

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Online Kladionice

Bonus Dobordošlice

700 EUR

+ 200 Besplatnih Vrtnj

Bonus Dobordošlice

Kotač Sreće

Bonus Dobordošlice

100% do 100 EUR

+333 besplatne vrtnje

© Copyright 2024 Kladionica.hr sva prava pridržana. 18+